אספקת מוצר שונה

  • ריהוט סלון
    דני | 24/01/2010 23:53

    רכשתי סלון מחברה. בהזמנה נרשם שם הדגם, הריפוד, מידת אורך הספות וכורסא בודדת. בפועל קיבלתי ספה אחת במידה, ספה שניה ארוכה ב 30 ס"מ, ואילו הכורסא דומה אבל לא מה שהוצג, גבוה יותר, רחב יותר וגם עמוק יותר. לגבי הספא זה ברור כי יש בהזמנה מידה. לגבי הכורסא לא נרשמו מידות, ואין קטלוג עם מידות. אולם יש בידי צילום ובו יש אינדיקציה ברורה למידות אולם הצילום נעשה לאחר ההספקה בחנות אחרת של אותה הרשת בו מוצג הריהוט. הספק לא מוכן להחליף הכורסא אולם מגלה נכונות להחליף את הספא. הכורסא לא נוחה לישיבה, ואין ספק שלא זה מה שראיתי בחנות בדקתי ורכשתי. אני שוקל תביעה קטנה, כיוון שאין מבחינתי ערך לסלון כאשר אחד הפריטים לא לפי ההזמנה, זה בבחינת כל הריהוט לפי ההזמנה או ביטול ההזמנה כולה. שיחות רבות עם מנהל החנות לא הועילו. אני אתבע אם בנתונים אלו יש די ראיות עבור בית המשפט.

    • אספקת מוצר שונה
      עו"ד אפי אהרונוב | 25/01/2010 09:15

      בוקר טוב דני, לא ברור לי אם יש לך הוכחה שסופק לך מוצר שונה. בהיעדר הוכחה ובהנחה שהספק יטען שסיפק לך את המוצר שהזמנת, הצלחת תביעתך תלויה ביכולת השכנוע שלך את ביהמ"ש, אל מול גרסת הספק. שיהיה בהצלחה.

      • הוכחת השוני במוצר
        דני | 25/01/2010 12:08

        אפי, תודה על המענה המהיר. ובכל זאת, האם תמונות חד משמעיות מבחינת מידות (יש סרט מדידה לייחוס, וגם דמות) של אותו דגם המוצג בחנות הרשת, בהשוואה לאספקה בפועל של הכורסא יספק בית משפט? תודה דני

        • הוכחות
          עו"ד אפי אהרונוב | 26/01/2010 00:06

          ערב טוב דני, אני מעריך שראיות כאלו יספקו את ביהמ"ש. שיהיה בהצלחה.