ניתוק קו

  • אי ניתוק קו ברשת סלולר
    ליאור | 10/12/2009 01:11

    שלום,הייתי לקוח של פרטנר בעל 2 קווים לפני 4 וחצי שנים כמובן שנתקתי תקווים ,קבלתי מכתב בדואר לפני שבוע ב11\30 שתעריפים הSMS עולים ברשת פרטנר כמובן הופתעתי והתקשרתי לשירות ענו לי שקו 1 פעיל ז"א שיחות נכנסות ויוצאות וקו 2 מושהה כמובן הייתי מופתע בקשתי לנתק ולא יכלה לנתק כי לא ידעתי תאמצעי תשלום 4 ספרות של אשראי כי פג תוקפו ממזמן לאחר שיחה אמרה שתחזור אלי מנהלת ואכן חזרה לאחר שעה וניתקה אותי לגמרי , אני שואל למה זה ככה אין תקופת התיישנות? למה קו פעיל שדרשתי לנתק? והאם ניתן לתבוע בתביעות קטנות עוגמת נפש ואי ניתוק קווים תודה ויום טוב.

    • ניתוק קו
      אייזיק {} | 10/12/2009 09:02

      שלום רב, אם לא בוצע שום חיוב בגין הקו שנשאר פתוח אז אין על מה ולמה לתבוע. אם תגלי שחוייבת ולא עשית שימוש בקו זה בהחלט זכותך לתבוע. כתבת שכרטיס האשראי שלך פג תוקפו - אם בוצע חיוב אז איך בוצע כשהכרטיס פג תוקף?

      • עדיין לא מבין למה לא ניתן לתבוע?
        ליאור | 10/12/2009 10:21

        האשראי פג תוקף כי עברו 4 וחצי שנים לכן לא ניתן היה לדעת את אמצעי התשלום למען זיהוי,

        • התייחסות
          אייזיק {} | 10/12/2009 10:27

          אם כל הטרדה והטרחה ועגמת הנפש מתבטאים בזה שנאלצת לייצור קשר טלפוני ולנתק את הקו השני, לא נראה לי שיש מקום לתבוע ובטח לא על שיחת טלפון או יותר. תמיד אפשר לתבוע, השאלה היא האם כדאי ויש בסיס משפטי לנזק. צריך להוכיח לבית המשפט שעצם אי ניתוק הקו גרם לך לנזק. אם אין הוכחה אז אין עילה לתבוע.

          • תלונה כתחליף לתביעה
            עו"ד אפי אהרונוב | 10/12/2009 13:10

            ליאור שלום, בהיעדר נזק אין טעם להגיש תביעה. ראוי ורצוי לפנות בתלונה למשרד התקשורת כנגד החברה ולבקש שיוטל עליה קנס, ולו בכדי ללמדה לקח ולתרום, באופן עקיף ובמדת מה, להעלאת רמת השירות לצרכן.