חוב בהמשכים

  • האזרח הקטן מול החברות הגדולות
    ורד | 08/12/2009 12:53

    לפני כחודשיים ביקש בעלי להפסיק את שירותי מי עדן שבמשרדו,הוא שילם את החוב ולאחר מכן ביטל את הוראת הקבע,לאחר כחודש קיבל הוראת תשלום נוספת וגם אותה שילם,לפני כיומיים נשלח למשרדו מכתב מעו"ד ובו הוא נדרש לשלם-114 ש"ח שכוללים עוד-19 ש"ח למי עדן פלוס שכר טרחת עו"ד,כשהוא שוחח עם הפקידה ואמר לה כי לא קיבל שום מכתב על חוב שכזה נאמר לו כי הם לא שולחים מכתבים רשומים וכי הוא לא יכול לדבר עם עוה"ד ושהיא [הפקידה}בעצם חותמת ושולחת את המכתבים.שאלתי היא האם כדאי להגרר לתביעות קטנות כי הרי חובת ההוכחה חלה עליהם והאם זה חוקי שפקידה תחתום ותשלח מכתבים ללא עיון של עו"ד בפרטי המקרה.אודה לכם אם תחזירו לי תשובה בהקדם.

    • חוב בהמשכים
      אייזיק {} | 08/12/2009 13:43

      שלום רב, הטוען לכסף אמור להגיש תביעתו ולא זה הטוען שאינו חייב מאומה. לטעמי אין מקום בשום הליך משפטי מטעמכם אלא לחכות שהיוזמה תבוא מהחברה. נכון תעשו אם תפנו מכתב מסודר ברשום לחברה ותציגו את גרסתכם שאינכם חייבים דבר ולא קבלתם כל דואר בעניין יתרת החוב לה הם טוענים.