חשוב לי לציין

  • חב' הוט
    אלונה | 08/12/2009 08:37

    חברת הוט שלחה אלינו מכתב מעו"ד על חוב שלא שולם לאחר בירור עם החברה מסתבר שמדובר בחיבור ממיר משנת 2005 עד 2008 והחוב נוצרמ--6/08 - 12/08 -בתקופה זו הכרטיס לא כובד הבעיה מתחילה שמס' הלקוח משוייך לכתובתינו בעוד שאנו משלמים כראוי לחברת הוט על השרות שאנו מקבלים הם טוענים שמדובר ביחידת צימר של הבית אך ביחידה של הבית גרים אנשים כבר כמה שנים אשר משלמים בעצמם את החשבון שלהם כולל התקופה שבה החל החוב!! יתרה מכך ת.ז שעל מס' הלקוח איננה שלנו לאחר בדיקה נמסר לנו שם של אדם שהת.ז שלו וכמו כן אמצעי התשלום שלו ונמצא כי הוא גר בבת-ים והוא מת אין לנו קשר לאדם הזה לא יודעים מי הוא ואיך הוא הגיע לשייך עצמו לכתובת שלנו ונכון להיום קיבלנו מכתב לפני נקיטת הליכים משפטיים האם יש פה עילה? האם אנחנו נוכל לצאת זכאיים או שאולי יש חוק בנוגע לחובות של מת??

    • חשוב לי לציין
      אלונה | 08/12/2009 08:38

      חשוב לי לציין שהאדם מת ב- 15/6/08 ואז בוטל הכרטיס

    • ......
      אלונה | 08/12/2009 08:40

      האדם מת ב-15/6/08 ואז הכרטיס בוטל

      • חוב להוט
        אייזיק {} | 08/12/2009 09:14

        שלום רב, לשלוח מכתב רשום לחברה ולעו"ד ולטעון את אשר כתבת כאן ולבקש ביטול החיוב. מ הם יעשו עם אותו אדם שחייב או לא חייב בפועל והלך לעולמו זה עניינם בלבד. אין צורך לבזבז אנרגיה בנושא.

        • הוט
          אלונה | 08/12/2009 09:30

          אז כנראה שלא הבנת אותי כי המס' לקוח מופיע על הכתובת שלנו על שמנו עם אמצעי תשלום שלו ואתו בנאדם גר בעיר אחרת ומסתבר שהוא מת הם טוענים שאם מופיע השם שלנו אנחנו צריכים לשלם

          • התייחסות
            אייזיק {} | 08/12/2009 09:53

            גברתי את צריכה לפנות בכתב ולציין את העובדות שציינת כאן ולא משנה מה רשום על דרישת התשלום. עובדתית, את מתבקשת לשלם על משהו שלא צרכת. הם אמורים לבדוק את עצמם.