חוג ספורט

  • חוג ספורט - תשלום
    אזרח | 11/03/2009 11:27

    1. בתי רשומה לחוג ספורט אשר עבורו אני משלמת סכום קבוע 2. נוסף לכך אני משלמת תשלום לאיגוד הספורט עבור השתתפות בתחרות אחת. 3. מזה למעלה מ-8 שנים אלו היו התשלומים היחידים. 4. השנה כחודש לפני התחרות הם דורשים תשלום נוסף עבור ביטוח לתחרות. 5. כל השנים לא נדרשתי לתשלום נוסף שאלות: א. האם התשלום לאיגוד לא אמור לכלול את הביטוח כמו תמיד ב. האם הם יכולים לדרוש תשלומים נוספים לאחר שהחוג התחיל כבר בספטמבר ולא נמסרו כל פרטים שיש תשלומים נוספים ג. האם יכולים לחייב אותי בתשלומי הסעה לאימונים שנערכים בבוקר, בערב אני מסיע את הילדה לחוג

    • חוג ספורט
      עו"ד יקי רנד | 15/03/2009 14:36

      קשה לענות לך במסגרת פורום זה, עקב מורכבות השאלה. עם זאת, יש לבדוק האם העובדה כי כעת איגוד הספורט דורש תשלום, מלמדת,כי עד כה בתך לא היתה מבוטחת כלל?!! במידה ולא היתה במוטחת הנושא חמור ומדאיג. במידה והיתה מבוטחת, מדוע נדרשד סכום זה כעת, האם תנאי הכיסוי הביטוחי השתנו? יש לדרוש תשובות ברורות טרם ביצוע התשלום. באשר לתשלומי בסעה, הרי שמדובר בתשלום לגיטימי, ואיני רואה בעיה בדרישה לשלמו.