חוזה

  • עזיבת דירה לפני תום חוזה השכירות
    נועה | 13/07/2009 22:53

    חתמתי על חוזה לתקופה של תשעה חודשים. לקראת סוף יוני החלטתי לעבור למקום אחר בעקבות עבודה שמצאתי באיזור. מצאתי דירה ובעלת הבית מוכנה לחכות לי עד סוף החודש,אך לא יותר מזה ובינתיים אני לא מצליחה למצוא דייר שישכור את הדירה. האם הודעה של חודש או חודשיים מראש לא מאפשרת לי לעזוב אות על-אף שהחוזה לא נגמר?

    • חוזה
      ירון הרשקוביץ, עU"ד | 14/07/2009 17:12

      לא. חוזה אינו בגדר המלצה. חוזה הוא מסמך מחייב. לפיכך, ככל שהחוזה אינו מתיר לך להקדים סיום השכירות, אזי כל מעשה סותר, יהווה הפרתו של ההסכם על כל המשתמע מכך