עצה שלי

  • חברות במכון כושר- זכויות יציאה או הקפאת החוזה
    מיכל | 14/01/2009 15:00

    אני מתעתדת כנראה לנסוע לתקופה של כמה חודשים. אילו זכויות עומדות לרשותי מול מכון הכושר שמאפשר לי רק הקפאה של חודש בלבד? האם יש אפשרות לבטל מנוי או לדרוש הקפאה יותר ארוכה? כל הסעיפים בחוזה לטובתם... אשמח להכוונהתודה מראש ויום מקסים

    • עצה שלי
      אור | 15/01/2009 10:42

      היה לי מקרה כזה. הם לא מאפשרים הקפאה מעל חודש לכל תקופת המנוי. אז או שתמכרי את המנוי במחיר טוב, או ש(זה לא אתי כל כך) אבל תבקשי מכתב מהרופא שאוסר עלייך להתאמן בחודשים הקרובים בגלל X Y Z. אני הייתי אחרי תאונה והסכימו להקפיא לי את המנוי עד להודעה חדשה.

    • דיני חוזים - מכון כושר
      עו"ד יפת תומר | 15/01/2009 20:11

      לצערי, איני רואה מקום לדרוש ביטול ההסכם במקרה כגון זה. אלו היו תנאי ההסכם המקוריים ובאמת כל מכוני הכושר עובדים באותה השיטה. לכן, מכירת המנוי במחיר אטרקטיבי בהחלט יכולה למזער את הנזק הכספי. בהצלחה.

      • האם באמת אין פרצות? שמעתי שיש חוק המאפשר
        מיכל | 16/01/2009 00:50

        ביטול של החוזה... אבל אנני מבינה בזה. האם באמת יתכן שהחוזה הוא לטובתם בלבד? תודה מראש

        • יש פרצות
          עו"ד צורי דוד | 16/01/2009 23:03

          אבל בד"כ העלות לנצל את הפרצות הללו גבוהה יותר מעלות המנוי.

          • תודה- אין ספק שמדובר בניצול ועם זה אאלץ
            מיכל | 17/01/2009 11:28

            להתמודד...