חוזה עם אופציה

  • מימוש אופציה בדירה מושכרת
    חני | 24/11/2008 11:42

    אנו משפחה המתגוררת בדירה שכורה 3 שנים. בשנה האחרונה היו פיגורים בתשלומי הדירה מצידנו. בחוזה יש סעיף של אופציה והודענו למשכיר מראש שאנו רוצים להמשיך. בינתיים המשכיר השכיר את הדירה ובסוף השנה אנו אמורים לפנותה. אנו עדיין לא מצאנו דירה חלופית מה עלינו לעשות? תשובה דחופה.

    • חוזה עם אופציה
      עו"ד דוד צורי | 24/11/2008 23:17

      יש לבדוק בחוזה אם האופציה מותנית בכך שלא היו הפרות מצידכם. בד"כ האופציה מותנית בקיום כל חיובי השוכר ולכן הוא פעל בהתאם לזכותו ע"פ החוזה (אני משער שהאופציה מותנית באיקיומן של הפרות) ולכן עליכם לפנות את הדירה בתום תקופת השכירות.

      • בהמשך לתשובתך חוזה שכירות עם אופציה
        חני | 25/11/2008 13:55

        מה קורה עם השנתיים הקודמות שעברו כסידרם גם שם יש אופצייות שלא מומשו מה קורה להם אין לנו זכות עליהן? רק בשנה האחרונה היו בעיות תשלומים? ואנו נכנסנו לדירה ב- 11.1.05 והוא קבע שTאנו צריכים לצאת ב- 1.1.09 זה עוד 11 ימים לפחות נא תשובתך בדחיפות

        • ראי "מה שהיה היה" למעלה  לת
          עו"ד דוד צורי | 27/11/2008 15:28