תיאום מס או עסקת אקאי

  • עבודה חד פעמית
    עינת | 29/06/2010 08:08

    שלום.אני עובדת שכירה ויש לי הצעה עבור עבודה שיכולה לבוא במקביל לעבודה הנוכחית שלי.מדובר בשכר חד פעמי.אין לי חשבוניות והבנתי שיש אפשרות להוציא "חשבונית חד פעמית" האם קיימת כזו אופציה ואם כן איך אני משיגה אותה. תודה

    • תיאום מס או עסקת אקאי
      חנן כהן עו"ד | 29/06/2010 14:40

      ישנן מספר אפשרויות להלן שתיים מועדפות תוכלי לגשת לפקיד השומה ולבקש ממנו לבצע לך תיאום מס חד פעמי בגין ההכנסה הנוספת - מקבל השירות ידווח על כך וינכה מס במקור וישלם מעמ על פי התקנות - או יוציא לך משכורת בתלוש ואז זה פשוט יותר עלייך לבדוק לפי גובה ההכנסה האם חייבת בדמי ביטוח לאומי.(במקרה של משכורת המשלם ידאג לכך.

      • בעייתי
        עינת | 29/06/2010 15:47

        תודה רבה על התשובה. הבעיה שלי שהמעסיק לא רוצה להוציא לי תלוש משכורת.אלא לשלם ולקבל חשבונית בתמורה.

        • עסקת אקראי
          חנן כהן עוד | 29/06/2010 20:08

          ניתן לבצע עסקת אקראי בעלת אופי מסחרייש לגשת למעמ ולבקש שובר מיוחד בו ממלאים את פרי המשלם והמקבל. המשלם - משלם את סכום המעמ בשובר ומתקזז על כך והשובר משמש לו כחשבונית לכל דבר

          • תקנה 6א יש עוד אופתיה תלוי מה טיב השרות
            מ.ב | 30/06/2010 10:11

            אם עיקר הכנסתך ממשכורת ואת מותנת שרות ששיכת לרשימה שבסעיף המעביד יכול להוציא לעצמו חשבונית. מהו השירות שאת נותנת?

            • רק עכשיו ראיתי את התגובה הזו..
              עינת | 07/07/2010 14:59

              אני נותנת יעוץ בבנית תפריט בבית קפה