בקשה להחזר מס

  • החזר מס
    אור | 02/11/2009 17:42

    שלום אני מעוניינת לדעת האם אפשר להגיש בקשה להחזר מס לבד ולא דרך חברות העוסקות בזה? והאם זה כרוך במילוי הטפסים בנמצאים באתר? והאם צריך טופס 106 בלבד או גם לצרף תלושי משכורת? המון תודה

    • בקשה להחזר מס
      יצחק פוגל עו"ד (ורו"ח) | 04/11/2009 10:24

      בוודאי שניתן לעשות זאת לבד. טפסים יש באתר רשות המיסים או בכל מודיעין באחד ממשרדי מ"ה. מספיר טפסי 106 לא צריך תלושים. כמו כן באתר רשות המיסים יש סימולטור לחישוב. בנוסף בחודשים מרץ אפריל רשויות המס פותחות לשכות הדרכה ללא תשלום וללא צורך להזדהות. בברכה עו"ד, (רו"ח) יצחק פוגל מנהל פורום דיני מיסים