תמ"א 38 - חתימה על תוכניות

  • חתימה על התכניות להגשה לעירייה/ דחוף
    רונן | 09/06/2013 11:59

    התכניות להגשה לעירייה מוכנות. עורך הדין שלנו (הדיירים) אמור לחתום עליו לאחר אישור הנציגות. האם זה מספיק או שצריך חתימת כל הדיריים? (כי יש לו הרי יפוי כח לחתום בשמנו). ואיך הוא יכול לחתום? בשם כל דייר? כי אם חותם כללי אז זה כאילו כולל את הסרבנים והוא לא יכול לחתום הרי בשמם.

    • תמ"א 38 - חתימה על תוכניות
      עו"ד אילן הלוי | 11/06/2013 11:14

      מיכאל שלום! צריך לבדוק מה כתוב בהסכם. אם לעו"ד יש יפוי כוח וסמכות לחתום על פי ההסכם אז הוא יכול לחתום בשם אלו שנתנו לו יפוי כוח. הוא לא חותם בשם מי שלא נת לו יפוי כוח וגם לא צריך בשלב זה. אם יש דיירים סרבנים אבל הגעתם לרוב הדרוש על פי החוק אז אתם יכולים להמשיך בתכנון ובשלב הבא- לאחר אישור ועדת הרישוי לפני הוצאת ההיתר- צריך להגיש תביעה נגד הדיירים הסרבנים. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38