כשלא ניתן למצוא את בעלי המחסן

  • כשלא ניתן למצוא את בעלי המחסן
    וועד | 10/03/2013 10:20

    שלום אנו בתחילת הדרך אך רציתי לשאול בבקשה האם כאשר דירה רשומה על שם שני אנשים או יותר (למשל שני בני הזוג) כולם צריכים לחתום על הסכמת יחידת הדיור או שמספיק שאחד מבעלי הנכס. ומה עושים כאשר נכס קטנטן (יחס של פחות מעשרית האחוז ברכוש המשותף) רשום על שם ששה יורשים, כאשר 50% מהבעלים ואו יורשיהם ניתן לאתר, אך יורש אחד המחזיק 50% מהנכס - אינו ידוע (לא ברור אם חי או נפטר ואיפה בעולם ...? תודה

    • כשלא ניתן למצוא את בעלי המחסן
      עו"ד אמיר לנטון | 10/03/2013 19:38

      שלום לך לא ברור באיזה שלב אתם. פעמים רבות אין זה נכון לחתום על מסמך הסכמה עקרונית ללא ייצוג של עו"ד. הדבר יוצר בעיות בהמשך שלא חשבתם עליהם. בכל מקרה לצורך הסכמה יש לבדוק אופן רישום הזכויות. לגבי אלו שניתן לאתר יש לקבל הסכמתם. לגבי יורש שלא ידוע - יש לבחון האם כך נרשם בצו הירושה/קיום צוואה/ בטאבו, או שטרם ניתן צו שכזה ואז ניתן לפעול למשל מול מנהל עיזבון ו/או האפוטרופוס הכללי ו/או לקבל הוראות מביהמ"ש, בהתאם למקרה, לשם חתימה בשמו בהצלחה אמיר לנטון עו"ד מנהל פורום תמ"א 38