דירה להשכרה בפרויקט תמא באשדוד

  • פרויק'ט תמה 38
    אליעזר | 17/02/2013 06:24

    ברשותי דירה להשכרה באשדוד. כבר נחתם עם הקבלן חוזה לבצוע פרויקט תמ"א 38 והבנין יהפוך מ 4 קומות ל 7 קומות .ההתחלה מתוכננת בחודש אפריל -מאי השנה. כמה שאלות בנושא : 1.מה הם שלבי התקדמות בפרויקט.. איפה מתחילים ואיפה מסיימים. 2 האם זה יפריע לדיירי הבית? באיזה שלב ומשוער כמה זמן? 3.ה אם יש לפצות את הדיירים בהשכרה שלי על ההטרדה או על אי הנוחות במידה ויש ? האם ה ק'בלן חייב לפצות אותי כבעל הדירה במידה ויש הטרדה או אי נ וחות בזמן בצוע הפרויקט ומהו הסכום המקובל ? 4.כמה זמן נמשך ביצוע הפרויקט לפי נסיונכם ? 5. היכן בעירית אשדוד אפשר לקבל אינפורמציה מתי תתחיל בפועל הבניה ? תודה

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באשדוד

    • דירה להשכרה בפרויקט תמא באשדוד
      עו"ד אילן הלוי | 17/02/2013 10:19

      אליעזר שלום! אם נחתם כבר הסכם השלב הבא הוא שלב התכנון עד להוצאת היתר בניה. כתבת שהתחלה מתוכננת לחודשים הקרובים כך שאני מבין שהיתר הבניה כבר התקבל או מתקבל בחודש הקרוב. אני מבין גם שמדובר על תוספת בניה מעל בניה קיימת. העבודה בהחלט מפריע לדיירי הבנין וההפרעה נמשכת כל תקופת הבניה בערך כשנה וחצי. לגבי פיצוי לשוכרים שלך - קודם כל תראה מה כתוב בהסכם השכירות שלך אן יש לכך התיחסות. אם אין - נראה לי הגיוני שאם שוכר יבוא ויבקש הנחה בשכר דירה אז לתת לו הנחה כזו. ממילא לא תוכל להשכיר את הדירה במחיר מלא בתקופת העבודה. הקבלן גם הוא מחויב על פי מה שכתוב בהסכם שחתמתם מולו. אם לא כתוב שהוא צריך לפצות אז הוא לא צריך לפצות. אתה יכול לגשת למחלקת הנדסה בעירית אשדוד ולברר לגבי תהליך קבלת היתר הבניה. אתה יכול בהחלט לבקש גם מהנציגות ומעו"ד שלכם שיברר ויתן לך תשובה. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38