חנהי רגילה מול מכפיל חניה

  • חנייה רגילה מול מכפיל חניה
    אריק | 03/02/2013 16:56

    שלום, אנחנו דיירים בביניין שמעיוד לעבור תמ"א 38, יש לנו חנייה צמודה בטאבו. בתוכניות התמ"א מתוכנן להחליף לנו את החנייה בחנייה על מכפיל. כל הדירות החדשות מיועדות לקבל חנייה על מכפיל, אולם רק שתי דירות קיימות (שאנחנו אחת מהן) תקבל חנייה כזו במקום החנייה הרגילה. האם הדבר מקובל? עד כמה אנו עלולים להיפגע מכך? האם כדאי לדרוש פיצוי או להתנגד נחרצות? תודה.

    • חנהי רגילה מול מכפיל חניה
      עו"ד אילן הלוי | 03/02/2013 17:35

      אריק שלום! חניה על מכפיל נחשבת כשווה פחות מחניה רגילה. אם לכל הדיריים הקיימים היתה חניה רגילה ונשארת כזו ורק לכם מחליפים לחניה על מתקנים אז בהחלט יש מקום לדרוש פיצוי במקום אחר (לא כספי). אם לא הבנתי נכון את הנתונים אז תקנו אותי. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38

      • תודה רבה
        אריק | 03/02/2013 17:56

        תודה על התגובה המהירה. מה כוונתך ב"פיצוי במקום אחר"? ביזה סדר גודל מדובר?

        • חניה רגילה לעומת מכפיל
          עו"ד אילן הלוי | 03/02/2013 18:11

          אריק שלום! פיצוי במקום אחר הכוונה למשל- סדר בחירת החניות, סדר בחירת מחסן אם יש, שדרוג קל במפרט וכו'. אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38

          • תודה  לת
            אריק | 03/02/2013 18:23