מאיפה הבאת את זה

  • שותפות במשרדים גדולים
    ירון | 17/06/2010 16:25

    שלום רב,הבנתי מהכתבות שלאחר 7-8 שנים עו"ד במשרד גדול מתקדם להיות שותף רווחים.שאלתי היא האם רוב עורכי הדין במשרדים הללו שורדים את ה7-8 שנים במשרד?ואלו ששורדים את ה7-8 שנים במשרד כמה מהם בדרך כלל מתקדמים לעמדת שותף רווחים?מבין אלו שמחליטים שלא לקדמם לתפקיד של שותף רווחים- האם הם ממשיכים לעבוד במשרד כשכירים או שמפטרים אותם בדרך כלל?ואלו שלאחר מס’ שנים- נניח לאחר 7-8 שנים הוחלט שלא לקדמם לתפקיד של שותף רווחים והוחלט לפטרם, במצב כזה העו"ד שירצה להתקדם לדרגת שותף רווחים במשרד גדול אחר יצטרך שוב לעבור מסלול של 7-8 שנים עד הקידום?תודה מראש

    • מאיפה הבאת את זה
      עוד עו"ד | 26/06/2010 16:57

      ברור לי מכתיבתך כי הינך סטודנט כי השאלה לא מיצואתית. בכל משרד שהוא מעל 10 עורכי דין נערכים שיחות הערכה לעורכי הדין אחת לתקופה. אם רואים שעו"ד לא מתאים הוא יפוטר כבר לאחר שנה ולא יגיע למצב של 7-8 שנים. ואף אחד לא מפוטר בגלל שהוא לא יכנס שותף. אני חושב שזה רחוק ממך ותן לזמן לעשות את שלו, ככל שתיכנס לתחום אתה תבין לבד את המציאות הלא פשוטה במקצוע