תהיה חכמה

  • שאלה
    אילנה | 22/03/2010 03:32

    במ קום עבודתי שהוא ציבורי ישנם התנהלויות לא תקינות לטעמי במיוחד פגיעה בזכויותי . מדובר בעובדת פרילנסר כמוני שלמדה ממני את המקצוע וחותרת תחתי ולוקחת לי שעות עבודה. אך כאן לא הנקודה. לטעמי היא הציגה תואר ראשון מזויף. האם יש באפשרותי לבדוק זאת במוסד אקדמי ממנו לקחה את התעודה? האם אני יכולה לבוא בדרישה מהמנהל שיאשר שהוא אחראי על כך שהתעודה כשירה ולא מזויפת.

    • תהיה חכמה
      yulia1 | 22/03/2010 17:40

      אילנה, תחשיבי פעמיים האם כדי לך להתחיל בעימותים עם הבחורה ההיא. בסופו של דבר הכל תלוי בבוס שלך, ואף אחרי שתזיז אותה הבחורה, במקומה תבוא בחורה אחרת, הרי ה"כנסיה דומה לקומר". את ההתנהלות בעבודה את לא תוכלי לשנות, אולם לאבד את המקום את כן יכולה. אםיתברר בסופו של דבר שהתואר שלה לא מזויף את לא תתביישי? ממילא, אל תעשי לאחר את מה שאת לא רוצא עבורך ועל תגרמי לאף אחד נזק, הרי שאת לא יודעת איפה תפגשי אותה בחורה כעבור עשרות שנים.

      • אינני יודעת מה ההתמחות שלך אבל...
        אילנה | 23/03/2010 13:33

        אם אכן הסתבר שיש פה זיוף ואי אמינות של עובד ציבור, לשם מה התכנסנו בפורום זה? מבחינת ייעוץ אישי זה נחמד אבל תשובתך תסלחי לי לא קשורה לפורום משפטי במיוחד שמדובר בפגיעה בזכויות עובד. אשמח לתשובה מקצועית מעו"ד.