דו"ח לרכב נושא תו נכה

  • אימות היעדר רישיון נהיגה
    זבולון | 19/11/2023 17:10

    שלום.

    יש לי רכב.

    אני נוהג בו ונושא תג נכה עם סימון כסא גלגלים.

    הרכב רשום על שם אבא שלי ואין לו רישיון נהיגה.

    מס' פעמים קיבלתי דוחו"ת מהעיריה, הגשתי ערעור והסברתי שאני נכה ולמרות זאת העיריה לא ביטלה את הדו"ח.

    הנימוק היה שהעיריה לא מאמינה לי שאני נהגתי ברכב וחושבת שאולי אבי נהג ברכב והוא לא נכה.

    נמאס לי מהדבר הזה ואני מבקש לדעת איך אני יכול להוכיח לעיריה בצורה הכי חוקית ורשמית שלאבא שלי אין רישיון נהיגה כך שיאמינו לי.

    אשמח לא מענה ממי שיודע ולא מהשערות.

    תודה מראש!

    • דו"ח לרכב נושא תו נכה
      יעקבי | 23/11/2023 11:56

      שלום זבולון,

      1. אין דבר כזה לרשום דו"ח חניה על סמך "מחשבה שמישהו אחר נהג", אלא רק אם נראה בעליל.

      2. ע"מ להוכיח כי לאביך אין ר. נהיגה עליו לפנות למש"ל (מרכז שיטור לאזרח) בכל תחנת משטרה ושם יוכל לקבל אישור.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.