ביטול חוזה במעון

  • ביטול חוזה וצ'קים לאחר גילוי אלימות
    תמר | 19/07/2023 12:24

    האם לאחר גילוי של מקרה אלימות של סייעת ולא מנהלת הגן שכרגע לא זומנה לחקירה ולא חשודה.
    טוענת שלא יודעת על המיקרים.
    בחוזה ציינה ישנו סעיף:
    ד א' יעשה כמיטב יכולתו לשם רווחת הילד ולהתפתחותו המרבית ולשם כך תעסיק הנהלת הגן מטפלות וסייעות מקצועיות וסבלניות ע"פ מיטב הבנתה המקצועית של המנהלת."

    ישנם על ליקויים שמצביעים על בעיות כגון, גביה שונה מהורים באותה קבוצה.
    תיעוד של מצלמות 10 יום במקום 30 לפי חוק מצלמות.
    אם דברים אלה היו מובאים לידעתי לא הייתי חותם על החוזה ולכן הטענה שלי היא ביטול עקב הטעיה.

    האם ניתן לבטל את הצקים הנותרים בצורה חד צדדית ? לאחר שהעלתי על הכתב את כלל הטענות?

    לאחר מתן הודעה

    • ביטול חוזה במעון
      ליאור חאיק, עו"ד | 19/07/2023 22:01

      שלום

      צריך לבדוק את הנסיבות לעומק, אבל על פניו נראה שככול והחשד להתעללות הוא אובייקטיבי ומגובה בראיות, ישנה עילת ביטול מובהקת,  ללא קשר לאמור בהסכם.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com