דירת גן-

  • דירת גן בפרויקט פינוי בינוי
    פינויבינוי | 15/09/2022 02:32

     אם יזם בפינוי בינוי מחויב לתת דירת גן בתמורה לדירת גן? או לתת תמורה מוגדלת לבעלי דירות גן? כרגע ההסכם אומר שדירות התמורה הן בקומה 3 ומעלה. היזם מציע שמי שרוצה דירת גן יצטרך להוסיף תשלום גם מי שמסר לו דירת גן. זאת משום שלטענתו דירות גן שוות יותר. אז למה הוא לא צריך לתת תמורה מוגדלת לבעלי דירות גן?

    • דירת גן-
      עו"ד אילן הלוי | 21/09/2022 14:05

      שלום רב

      אם היום יש לך דירת גן אני מניח כי עצם ההצמדה של הגינה אליך נלקח כבר בחשבון לגבי קביעת דירת התמורה שלך. לכן אם אתה רוצה לשדרג לדירת גן יש כנראה פער כספי.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com