בניגוד להבטחה

  • הובטח 2 כיווני אוויר דירה פינתית אך בהסכם רשום 2
    מירי | 14/09/2022 07:37

    שלום,הובטח בעל פה הן מהעורך דין של הדיירים וגם בכנס ע" מנכל החרה היזמית שדירת התמורה תהיה עם 2 כיווני אוויר ופינתית,אך בהסכם רשום רק 2 כיווני אוויר,פניתי לעורך דין בבקשה להוסיף בהסכם או בנספח שלדירת התמורה יהיו 2 כיווני אוויר פינתית כפי שהובטח בעל פה,קיבלתי סירוב בטענה שכבר הרוב חתום,(2 כיווני אוויר יכולה להיות דירת סנדוווץ)האם הסירוב לחתום מהסיבה שלא רשום מה שהובטח בעל פה סבירה?(יש לי תיעוד התכתבות בוואטאפ עם העורך דין שמאשר הבטחה לדירה פינתית עם 2 כיווני אוויר)

    • בניגוד להבטחה
      עו"ד אילן הלוי | 21/09/2022 13:45

      שלום מירי

      אני מבין שבעל פה הבטיחו דבר אחד אבל בהסכם עצמו, עליו טרם חתמת, מופיע תאור אחר.

      אני מציע כי בשלב זה לא תחתמי על ההסכם ותנסי להמשיך בדיאלוג ישירות מול היזם לראות איך אפשר לגשר על הפער.

      אוסיף כי אם יש עוד דירות דומות למצבך והם הסכימו לדירת התמורה אז קשה יהיה לשכנע שיש במה שהוצע לך משום קיפוח.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com