תמ"א 38 - בעיה רפואית

  • התנגדות כתוצאה מבעיה רפואית
    ענבל | 19/08/2014 14:14

    אבא שלי אדם חולה ולא ניתן לבצע את הישפוץ שהוא נמצא באזור הבנייה מה האפשריות של הקבלן לתת לו  על מנת לפתור את הבעיה. האם הקבלן יכול להוציא את אבא שלי מהבית שלו ולהשכיר את הדירה שלו.

    • תמ"א 38 - בעיה רפואית
      עו"ד אילן הלוי | 20/08/2014 17:10

      שלום ענבל!

      הפתרון המקובל הוא להשכיר לקבלן את הדירה בתקופת הבניה כנגד שכירת דירה לאבא על ידי הקבלן. הקבלן נושא בהפרש ההוצאות. אבל צריך לדבר ולסגור נושא זה מול הקבלן.

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      • בעיה רפואית
        ענבל | 21/08/2014 11:27

        אבא שלי סובל מבעיה הרפואית אשר לא מאפשרת לקבלן לבצע את השיפוץ. כמו כן הקבלן רוצה להשגיר את הדירה של אבא שלי ולשכור לו דירה אחרת. אבא שלי לא מוכן שהקבלן ישכיר את הדירה שלו, רוצה שהדירה תשאר סגורה. ושהקבלן ישכיר לו דירה. האם הקבלן יכול לחייב את אבא שלי ע"י בית משפט? תודה והמשך יום נעים .