מה מגיע לדיירים במסגרת תמ"א 38

  • מה מגיע
    עןזי | 04/08/2014 15:58

    במסגרת מה מגיע לדיירים- אומרים עד 25 מ"ר בניה שמתוכם 12 מ"ר ממ"ד . האם הקבלן יכול לאמר - נותן רק 12 "מר ממ"ד וזה הוא לא משתלם לי יותר . או הוא חייב לתת את כל 25 מ"ר הבנויים לא כולל מרפסת .

    • מה מגיע לדיירים במסגרת תמ"א 38
      עו"ד גילי לוי | 12/08/2014 16:52

      עוזי שלום,

      25 מ"ר המדוברים הם זכות בנייה לכל דירה שנותנת התמ"א במסגרת עבודות לפי תמ"א 38. כמובן שאין חובה להשתמש בכל זכויות הבנייה. לעיתים קרובות אכן קורה שאין כדאיות כלכלית להוסיף את כל המטרים שניתן בפועל.

      בברכה,

      גילי לוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38
      יפת, לוי ושות' - משרד עורכי דין ונוטריון