לא בפורום הנכון

|

הצעת מכר על סמך מידע מוטעה

שמואל 14/10/09
שלום רב,

התכוונו לרכוש דירה חדשה דרך משרד מכירות. הדירה מתאימה לנו למעט פגם אחד - הדירה חסומה לחלוטין בשני כיוונים. בכיוון שלישי יש בית יחסית ישן עם גינה מאד גדולה וזה הכיוון הפתוח היחידי. במהלך המשא ומתן בעל המשרד "הבטיח לי" כי הבית הישן עם הגינה יישארו במצבם הנוכחי וכי יש צוואה המבטיחה כי "עד דור שלישי" אסור להרוס את הבית. על סמך הבטחה זו חתמנו על הצעת מכר הכוללת קנס של 15000 ש"ח באם לא נחתום על חוזה.
בהמשך, נכנסנו לבית השכן (הבית עם הגינה) ובעלת הבית אמרה לנו שבסיכוי גבוה תוך 5 שנים הבית והגינה ייהרסו ותהיה שם בניה - בהתאם הכיוון הפתוח היחידי שיש לדירה ייחסם.
אנו מתכוונים כמובן לא לחתום על חוזה מאחר ולא מתקיים תנאי בסיסי לרצוננו לרכוש את הדירה. האם יש דרך לבטל הצעת המכר ללא התשלום שהובטח, מאחר והיתה הטעיה בנושא המרכזי שעמד למשא ומתן.
לתשובתך אודה

לא בפורום הנכון

שמואל 14/10/09
מתנצל - לא פניתי לפורום הנכון
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן