איך מדריכות במשרד החינוך יכולות להגיש תביעה ייצוגית כדי להגן על זכויותיהן?

|

עבודה?….

יעל 05/11/07
אנו קבוצת מדריכות במשרד החינוך
מידי שנה אנו חותמות על "חוזה עבודה" המתחיל בספטמבר והמסתיים באוגוסט-סוף שנת הלימודים,וככה כל שנה מחדש.
אנו מבקשות ליזום תביעה ייצוגית, הטוענת שמדריכה שלא עובדת בכיתה כבר 7 -8שנים, לא יכולה לחזור להיות מורה מן השורה,וחובת המעביד להעסיקינו בתפקידי הדרכה ללא איומים והפחדות כל שנה מחדש.
כמו שמנהל בית ספר אחרי 8 שנים מקבל קביעות בתפקידו- גם לנו מגיע.
מנהל אחרי 8 שנים יש לו תוספת ניהול קבועה כולל הפנסיה גם אם לא ימשיך להיות מנהל, ולנו -שאנו מלוות את המפקחותץ ומנהלי בתי הספר -אין מי שיגן עלינו וישמור על זכויותינו ,המעביד-נוטה כל העת לשבור את רוחנו ואחדותינו,כדי שנשתעבד לרצונותיו, הרבה מעבר לשעות העבודה המקובלות, ונעבוד יומם ולילה ,כדי שייקחו אותנו בשנה הבאה.
הארגונים לא התייחסו כלל למדריכות - בשום הסכם .

אז מי יכול מכאן -לסייע לנו,ולבצע אולי פריצת דרך בתביעה ייצוגית.
או מעשה אחר היכול להואיל לנו כדי שגם אנחנו נהיה מיוצגות ,וכבודינו לא יהיה לריק

תודה
יעל

פנו אישית

עו"ד רענן קריב מנהל 05/11/07
עליכן לפנות לעורך דין המתמחה בדיני עבודה להתיעצות מפורטת. תוכלו לפנות לאינדקס שבעמוד הבית של הפורום. רצוי עו"ד שמתמחה בהתארגנות עובדים.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן