בהצלחה לעו"ד אמיר לנטון אשר מצטרף לצוות ניהול הפורום

  • תודה לעורך דין אברהם ללום
    עו"ד שזר תומר | 02/09/2012 21:16

    ברצוני להודות לעו"ד ללום, על תרומותו הרבה לפורום, עו"ד ללום העשיר כאן את כל הגולשים בידע הרב והעשיר שלו, והעניק תשובות מעמיקות לכל שאלה ושאלה ונתן רבות מהמקצועויות שלו לכל הגלושים. יישר כוח עו"ד ללום. תומר שזר, עו"ד ומגשר בשם כל מנהלי הפורום.

    • בהצלחה לעו"ד אמיר לנטון אשר מצטרף לצוות ניהול הפורום
      עו"ד שזר תומר | 02/09/2012 22:06

      ברכות ובהצלחה לעו"ד אמיר לנטון אשר מצטרף לצוות ניהול הפורום. ברכות מכל צוות האתר, ומנהלי הפורום, על הצטרפותך לצוות, עו"ד תומר שזר. מנהל הפורום.