לא. היקרה!אני מתנצל בשם כל חסרי הנימוס והחוצפנים למיניהם.אני ולא רק אני אלא הרבה ממשתתפי הפורום רו

  • תגובה ל K64 - קצת צניעות
    עו"ד א | 16/01/2008 19:17

    בהתייחס לפסקה 6 בתגובתך "אופטימיות זהירה והפקת לקחים" מיום 15.1 הריני מוצאת לנכון להביא את הדברים כאשורם. הצעתי לעותרת עזרה בהתנדבות וללא כל תמורה, לסייע בידה לעתור לבהמ"ש על 2 שאלות בגרסה 1. מבלי לייגע בפרטים, העותרת התאיינה, פשוטו כמשמעו, לא ענתה לטלפונים שלי, לא חזרה אליי ע"מ לחתום על ייפוי כח, לא הגיעה למפגשים שנקבעו, ואף לא טרחה להעביר לי את מספר הפקס שלה ע"מ שאוכל להעביר לה את תגובת לשכת עורכי הדין. לא כך מתנהלים בני אדם ובוודאי לא כאלו השואפים להיות עורכי דין.

    • לא. היקרה!אני מתנצל בשם כל חסרי הנימוס והחוצפנים למיניהם.אני ולא רק אני אלא הרבה ממשתתפי הפורום רו
      אבי | 16/01/2008 19:42

      ולהתאמץ ברגעים הקשים והתלושים שבהם אנו תלויים על בלימה בידי בעלי השררה. לצערי, למרות שהפורום היה מראשיתו מקום מיוחד בעולם האכזר והקרתני של עורכי הדין, הרי שפה ושם מסתננים כל מיני ציניקנים ואחרים שאולי אינם מתכוונים לכך, אך הם למעשה פוגעים ברוח הפורום של עזרה הדדית, אכפתיות וסולידריות ללא תמורה וללא ציפיות של כפויי טובה. אני מקווה ואפילו בטוח ש"K64" י/תתנצל על דבריו חסרי הבסיס, מאחר ולא הוא (למרות שכל אחד תורם מכוחו ומאמציו כמידת יכולתו והבנתו) בעל הזכות להטיח דברים פוגעניים מבלי לבדוק את הבסיס להם לאשורו.א., אני רוצה להביע את הערכתי על כך שטרחת להגיב ועל כך שאת עדיין בכלל טורחת ומתאמצת למען הכלל, מעבר למה שכבר תרמת. וליתר המסייעים, המסתייעים והמשתתפים, הייתי רוצה לאחל לפתח חוט שדרה מוסרי ומעשי כמו של א.נכון שאף לא מושלם, אבל עליי אישית א הותירה חותם והשפעה יותר מרוב המרצים היומרניים בפקולטה- ביושרה, באכפתיות, ביסודיות ובידע המשפטי, בצניעות באומץ והפעלתנות היעילה.סיבה נוספת לכך שאני שמח שא. כתבה את שמה המלא- אני יודע שיש עוד עורכת דין אחת ראויה...

      • אה, ואני לא חוזר בי מכל המחמאות עלייך, א, למרות שגיליתי שיצא לך ג'וב בזכות הפעלתנות שלך...את ראוי  לת
        אאבביי | 16/01/2008 19:56

        • איזה ג'וב?  לת
          ג'ובניק | 16/01/2008 20:03

          • אבי תודה רבה. מחמם את הלב ומרגש. בנוגע ל"ג'וב" תיקון קטן
            עו"ד א | 16/01/2008 20:22

            מנהל פורום בחינות לשכה - תפקיד התנדבותי לחלוטין.

    • מכך אנו למדים שתמיד אבל תמיד צריך לדון את האדם לכף זכות!!!
      רודף צדק | 16/01/2008 20:45

      ואני מודה שלרגע קט בלבד התאכזבתי ממך, עד שהסברת מה קרה, ועל כך אני מתנצל... המשיכי בדרכך, ובהצלחה לך בהמשך הדרך!!

      • תודה רבה. נראה לי נכון יותר לחשוב כי אדם באשר הוא אדם
        עו"ד א | 16/01/2008 20:56

        חף מפשע כל עוד לא הוכחה אשמתו:-)

    • הבהרה כנה
      k64 | 17/01/2008 07:46

      1. הטרחתי עצמי לירושלים והעברתי בפורום בו ביום את ראשי העניינים לגבי התנהלות העתירות. בכלל זה ברור היה לי כי ניתוח התנהלות יום זה יכולה להשפיעה לטובה על המשך החזית (ממש כך). אלא שלא ממש התפתח בפורום דיון ענייני. 2. לגבי העתירה הפרטית, היו לי צפיות חיוביות מכך שהייצוג נמסר לידי עו"ד, מכיוון שהיה ברור לי כי היא יסודית ובקיאה בחומר על 2 השאלות עליהן השיגה עתירה זו, מעוררת אמון הן בגלל אשיותה והן בגלל זה שהיא חוותה תחושת עוול בהקשר לבחינה זאת על בשרה. לכן מאוד הצטערתי שלא הגיעה לדיון - וכלל לא עלה בדעתי להאשימה בעניין זה (לא היה לי על בסיס מה ועתה אני מסיק שהיא מתרעמת על העותרת וככל הנראה בצדק). כאשר כתבתי "בהתנדבות" לא התכוונתי למרכאות אירוניות אלא לציטוט. בהחלט הערכתי את התנדבותה לייצוג. יתכן שהלקח הוא שמי שמתנדבים למענו מזלזל במי שהוא מקבל וחבל. 3. לאחראים על האתר: בחרץפ מנהלת פורום מצוינת. 4.לצערי התרשמתי כי סיכויי העתירות הן לא רק בידי בית המשפט אלא גם בהתנהלות של הלשכה מול העותרים - ודי לחכימא ברמיזא. 5. התלכדות של עותרים ותיאום טיעוני ועמדות יכולה להביא תועלת ואם אין זה ממש קורה אז חבל.

      • תודה, הן על ההבהרה והן על השיחה הבוקר, מאוד מקווה שתצליחו  לת
        עו"ד א | 17/01/2008 16:29