קדימה ברוורס?

  • דברים מתחילים לזוז, העתירה תדון ב13.2.08 במקום 4.2.08  לת
    אפי | 16/01/2008 16:57

    • קדימה ברוורס?
      שימפלה | 16/01/2008 18:17

      מתחילים לזוז אחורה? אם דוחים דיון, אז פחות סיכוי לעשות בחינות בע"פ של הלשכה במועד הקרוב. מתי המועד הזה?

      • מי שלא עתר שלא ילין  לת
        אפי בתגובה | 16/01/2008 19:58

    • לא ברור
      מנסה להבין | 16/01/2008 20:40

      אפי, שלום.לא ברור לי העניין מדוע אתה מרוצה מכך שמועד הדיון בעתירה נדחה, הרי אם חלילה לא תצליח בעתירות שלך, ותצטרך לגשת לבסוף למבחן שוב, לא יישאר לך הרבה זמן מהרגע שתדע מהי החלטת השופט - בכדי להספיק לשבת וללמוד כמו שצריך. מה העניין בדחייה זו??ומדוע מבחינתך זו נחשבת תזוזה? אשמח לתשובתך!

      • לנאיבים שבינינו
        שימפלה | 17/01/2008 09:27

        יש כאן איום מרומז (ולעג לרש, מי שידם לא השיגה מיצג) שעו"ד צורי דחה את מועד הדיון אולי כדי להגיע להסדר עם לישכת עו"ד מאחורי הקלעים. קל לו לדבר אתם כי הוא מועסק בהוצאה לאור של הלשכה/ "המתמחה. האיום הוא בכך שתהיה פשרה מוסכמת ובה העותרים ירדו מתקיפה רחבה והלשכה תאשר להם כמה חלופות לפי אינטרסים ספציפיים. האם זה נכון? האם יש כאן בעייה אתית? מוסרית?

        • הרי מי שלא עתר מראש לא מעניין אותו, לא? או שסמך מלשון סמוך.. על עותר אחר ועל חשבונו של עותר אחר שידא  לת
          אחד ששילם על העתירה | 17/01/2008 18:46

        • באמת???
          שימפלה | 18/01/2008 11:23

          א. היו כמוני ששלמו אלפי שקלים להשגות ובכך תרמו לרבים אחרים. אבל הדגש בפורום עד לאחרונה לא היה רק החור שבכיס. ב. מעבר לאינטרס הפרטי של העותרים יש עניין של בית משפט, הגינות, צדק. בפנייה לערכאות ובעתירה בעיקר, יש עניין שהדברים יהיו נקיים, כי תפוח מקלקל אחד יקלקל תיבה שלמה. ג. למי שגמר משפטים מוטב שידע להבחין בין מוטב למותב. וגם בין כשר לדבר אחר. ד. בהצלחה גם לכם - כי מוצא הקוף מהאדם.