כניסה לצומת ברמזור כתום

  • כניסה לצומת ברמזור כתום
    נילי | 28/07/2010 11:50

    בים שבת נסעתי ועברתי צומת בצבע כתום הוא לא היה כתום מהבהב אלא כתום אחרי שעברתי את קו העצירה הרמזור התחלף לאדום היתה שם מצלמה בצומת רמלוד לכיוון מפעל נשר ברמלה לא ראיתי פלאש האם צולמתי במצלמה

    • כניסה לצומת ברמזור כתום
      עו"ד אנושי אלי | 28/07/2010 12:05

      נילי, המצלמה מופעלת שניה אחת לאחר התחלפות האור לאדום ושניה אחר כך מצלמת צילום שני - על מנת לבדוק רצף בנהיגה. על פי התאור שלך, נדמה שפנית את הצומת בטרם צולמת. בכל מקרה המתיני בסבלנות כ-4 חודשים ואזתדעי בודאות (6 אם מדובר ברכב חדש). נסיעה בטוחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל מקצועי פורום תעבורה.

      • כניסה לרמזור באור כתום
        נילי | 28/07/2010 12:52

        הבנתי. לחכות 4 חודשים זה המון זמן. רציתי בכל זאת לשאול האם המצלמה שם בכלל עובדת. יש לי 4 נקודות על דיבור בטלפון נייד מה זה אומר לגבי

        • האם המצלמה עובדת
          עו"ד אנושי אלי | 28/07/2010 13:54

          נילי, האם המצלמה עובדת, שאלה נכונה, שכן חלק ניכר מהמצלמות הם קופסאות דמה, חלק סתם לא עובדות - אבל אין לי ידע ספציפי לענות לך על שאלה זו. העובדה שיש לך 4 נקודות אינה אומרת דבר - שכן כניסה לצומת באור כתום הנה ללא נקודות. אבל, כניסה לצומת באור אדום - 10 נקודות ואז ב-14 נקודות, מדובר בקורס נהיגה נכונה - פרטים באתר משרד הרישוי. בהצלחה, עו"ד אלי אנושי - מנהל מקצועי פורום תעבורה.