בקשה להישפט באיחור

  • ביטול דוח מהירות רכב חברה
    שלמה לוי | 20/07/2010 10:19

    רכב חברה ברשותי ,נשלחה הודעת קנס ו-8 נקודות על עבירת מהירות לתיבת דואר שאינה ברשותי ולכן לא הייתה באפשרותי להגיב לדוח,רק לאחר תקופה של מעל שנה הגיע אל תיבת הדואר הנכונה שלי הדוח ולכן הגבתי ,אך משטרת ישראל אינה מקבלת את טענתי שהיא לא אני נהגתי ברכב ולכן אני מבקש להסב את הדוח על מי שנהג ,יתרה מזאת אני מוכן להישפט ,לא הייתה לי הזכות על פי חוק להגיב משום שלא קיבלתי את הדוח לתיבה הדואר שלי ,יש לי ישור שתיבה שרשומה על שמי היא שונה מהתיבה שנשלח הדוח ,השאלה איך אני מצליח להגיע לשופט שישנה את ההחלטה או איך אני מעביר את בדוח על מי שנהג

    • בקשה להישפט באיחור
      |עו"ד חקלאי. נועה | 20/07/2010 18:09

      הדרך היחידה העומדת בפניך היא להגיש בקשה להשפט באיחור. הבקשה מוגשת לבית המשפט עם הסבר מדוע אתה פונה באיחור. אגב אם הדוח נשלח לכתובת הרשומה שלך - סיכוי מאוד קטן שיתנו לך להישפט - האחריות מוטלת עליך לעדכן כתובת.