דוח על פלאפון

  • דו"ח שגוי
    אמיר כהן | 07/06/2010 17:28

    שלום רב. בתאריך:25,5,10 נרשם לי דו"ח,בדו"ח כתוב כי לא צייתתי לתמרור 6\ב. אינני זוכר איזה תמרור זה בידיוק,אך אני זוכר שהשוטר אמר לי שזוהי עבירה ללא נקודות וכך גם ציין בדו"ח. הסכום של הדו"ח הינו 250 ש"ח,וסמל הסעיף הוא5428או5478 {הכתב לא ברור}ברצוני לדעת האם ירשמו לי נקודות בגין אותו תמרור? ברצוני לציין ששוטר אחר עצר אותי לפני מספר ימים לבדיקה שגרתית ושאלתי אותו לגבי הדו"ח (באמצעות ת.ז שלי} והוא אמר שקיבלתי דוח על פלאפון בכלל,ובתיאור המקום בדו"ח מדובר בכלל על תמרור 6\ב,כמובן שניסיתי לפנות למשטרה אך "בטוב"ליבם הם לא עונים. אני אובד עצות ואשמח לייעוץ כי הזמן מתקתק ואולי אני צריך להגיש בקשה להישפט? בתודה מראש אמיר כהן

    • דוח על פלאפון
      |עו"ד חקלאי. נועה | 07/06/2010 20:44

      כעיקרון אם קיבלת דוח על תמרור ב- 6 (פניית פרסה בניגוד לתמרור האוסר זאת) זה מה שניתן יהיה להרשיע אותך. אם כתוב ללא ניקוד אז זה ללא ניקוד. הסמל של עבירה זו הוא 5480 ואכן אין נקודות. 5478 זה בגין אי ציות לתמרור ב- 4 - פניה ימינה בניגוד לתמרור האוסר זאת. 5428 זה בגין אי מתן אפשרות להולכי רגל להשלים חציית הכביש במעבר חציה. הסמל של פלאפון זה 6577 אולי יש לך עוד דוח על פלאפון? אם השוטר טעה ברישום סמל הסעיף של העבירה - אז העבירה תוזן למחשב השמטרתי ואחכ למשרד הרישוי בצורה שגויה.... לכן אם זה המצב בקש ביטול הדוח ו/או להישפט בגינו... אם אכן יש שגיאה. מה שניתן לעשות ליתר בטחון זה לגשת ליחידת התנועה הקרובה אליך ולנסות לברר איתם שאכן אין טעות. בהצלחה

      • תודה רבה רבה לכם אבל.....
        אמיר כהן | 08/06/2010 16:43

        יש לי עוד שאלה אחת. בנוגע לסמל סעיף 5478 אי ציות לתמרור ב-4. האם יש לסעיף זה נקודות? ושוב בהמון המון תודה