תלוי

  • משפט לאחר שנתפסתי במהירות מופרזת
    דוד | 30/04/2010 22:41

    נתפסתי במהירות 160 קמ"ש במקום 90 ע"י ממל"ז ליד ראשון לציון. כשנפגשתי עם קצין לאחר שלושה ימים הוחלט לשלול לי את הרשיון ל 30 יום. יש לי 2 עבירות קודמות על מהירות. מה צפוי לי במשפט?

    • תלוי
      עו"ד נועה חקלאי | 30/04/2010 23:19

      אם אין בעיה בראיות - אתה צפוי בהערכה גסה בין חצי שנה לשנה שלילה - תלוי בוותק שלך ובעבר ובשופט. אם רשיונך חשוב לך - מומלץ ביותר להעזר בשירותי עורך דין שמתמחה בתעבורה.

    • נהג באחריות ותגיע !
      גיא "אנשים באדום" | 01/05/2010 14:59

      אני לא ידוע מה צפוי לך, אבל יש לי בקשה אליך : כאשר אתה נוהג (לאחר שררשיונך יוחזר...) אנא עשה זאת באחריות , זכור שמשפחתך מחכה לך בבית ! כאשר אתה טס (בלי מרכאות, 160......) אתה מהווה סכנה לעצמך ולאחרים. אני בטוח שאתה לא מעוניין לגרום לאסון, אולם טיסה במהירות כזו בכבישים מ-ס-ו-כ-נ-ת מאוד ! לגבי המשפט - זכור שבעברך כבר יש לך 2 טיסות אחרות ....... השאלה אם יש לך עבירות נוספות, מתי הן אירעו וכמה שנים אתה נוהג. אני מקווה שלהבא תנהג באופן כזה שלא יהווה סכנה. עבירת תנועה > תאונה = אסון ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com