מה אורך הקטע הלא מסומן?

  • דוח חניה בכחול לבן
    ילנה | 08/04/2010 19:19

    שלום!קיבלתי דוח חניה בכחול לבן אף על פי חניתי באיזור בו לא היו שפות מדרכה (כלומר הרחוב מתחיל בשפות מדרכה מסומנות, אח"כ מגיע קטע ללא סימון בו חניתי ולאחריו שוב מתחילות שפות מדרכה מסומנות).פניתי בבקשה שיבטלו לי את הדוח, אך החברה שמחלקת את הדוחות דחתה את פנייתי.האם לדעתך יש לי סיכוי לזכות במשפט? זה עניין עקרוני - חשוב לי שאותה חברה לא תחלק דוחות רק כדי להרוויח כסף על אזרחים שפשוט אין להם כוח להתעקש על קנז של 100 ש"ח.מודה מראש על התשובה!

    • מה אורך הקטע הלא מסומן?
      יעקבי | 09/04/2010 10:48

      אם אורכו של הקטע בו אין אבני שפה ואין סימון האוסר חניה ארוך יותר ממדי הרכב באופן משמעותי אזי אין עברה לכאורה. יחד עם זאת יש לבדוק אם בתחילת הרחוב (או לאחר הצומת שאחריו חנית) מוצב תמרור כלשהו האוסר חניה. במקרה כזה רצוי לצלם.