תמרור נוסף

  • דוח על נסיעה באין כניסה
    עדו צדוק | 18/03/2010 19:23

    הוגש נגדי דוח על נסיעה נגד כוון התנועה ב"צומת כרכום צאלון", צאלון הוא דו סיטרי וכרכום חד סטרי, כל שבצעתי הוא תמרון הרכב על מנת להשתלב מחניה לתוך רחוב צאלון ואולי תוך כדי כך נכנסתי לתוך רחוב כרכום בזמן התמרון. האם עצם הדוח פסול מכיוון שהוא נרשם על נקודה שבה מותרת הנסיעה בשני הכוונים? בנוסף לכך השלט שמורה על דרך חד סטרית של רחוב כרכום מוסתר לחלוטין על ידי שלטי הרחוב. ראה תמונה

    • תמרור נוסף
      יעקבי | 18/03/2010 20:49

      תהיות מר צדוק, א. האם לצורך ה'תמרון' נסעת אחורנית כברת דרך בניגוד לכיוון הנסיעה? ב. האם בתמרונך נסעת אחורה בניגוד לשני תמרורי ב-2? ג. האם הצילום מגמתי? ד. האם מי שנוסע ברחוב צאלון ומגיע לצומת (T) מול עיניו מצוי תמרור ב-40 (סע ימינה בלבד)? ד. האם מי שנוסע ברחוב צאלון ומגיע לצומת (T) מול עיניו מצוי תמרור ב-3 (אוסר פניה שמאלה)? ה. האם לתמרונך לא היתה אופציה אחרת מלבד להאריך מעט את הדרך?