רצוי לציין שהדוח הינו על סך 500 ש"ח

  • ביטול דוח חניה..
    דידוש | 17/03/2010 12:36

    שלום רב, ראשית כל כסטודנטית למשפטים שנה ג' אני מאוד מעריכה את האתר ומברכת את מייסדיו על הקמתו.. יש לי רשיון כבר 4 שנים, התחדשתי ברכב חדש לפני כמה חודשים קיבלתי לפני שנה דוח מהירות 700 ש"ח ו 8 נק' אך הגשתי בקשה להישפט וקיבלתי מהתובעת הפחתה והקלה והדוח נהיה 250 ש"ח ובלי נק', דוחות חניה לא קיבלתי אף פעם... אני תושבת חיפה, ולפני יומיים חניתי ברחוב המגינים 47 על מדרכה שצבעה הינו אדום לבן.. העילות שלדעתי עשויות לסייע לי בביטול הדו"ח : 1.צבע המדרכה מאוד דהוי , ובקושי רואים שהוא אדום לבן 2.איפה שחניתי תמיד חונים על המדרכה עם 4 גלגלים כי ליד המדרכה כי יש בכביש 2 נתיבים לנסיעה ואם חונים רק עם שני גלגלים חוסמים את אחד הנתיבים 3.חניתי ליד בניין שהוא נטוש הוא היה שייך פעם לביטוח לאומי, חניתי ליד עמודים מבטון ששייכים למבנה הבניין לכן אפשר להגיד שלא השארתי מקום להולכי רגל לעבור אך מאחורי העמודים (ז"א בין העמודים לבניין עצמו) יש מרחק של לפחות 2 מטר שיאפשר להולכי רגל לעבור ולהמשיך בדרכם מבלי להתאמץ. 4.החניתי את האוטו לפחות מ 5 דקות והשארתי את הסאנרוף פתוח ואפילו החלונות היו קצת פתוחים והשארתי את האורות מצוקה דולקים כדי להיכנס למכולת שהינה רחוקה מאיפה שהחניתי כ 3 מטר. 5. מצד אחד לפני האירוע הזה שמתי לב שיש לי אצבע בכף רגל ימין שהוא פצוע וכל הציפורן בצע כחול, כנראה קיבלתי מכה או שיש לי ציפורן דוקרנית.. הלכתי היום לרופאת משפחה והיא נתנה לי אישור רפואי שאכן רגלי כנראה נחבלה ויש לי אצבע פצועה אך כתוב על המכתב שאינו מהווה ראייה או כל חוות דעת בנוגע לתחום שיפוטי.. 6. מצד שני יש לי בעיה במרפק יד שמאל כבר 7 שנים, משהו שדומה למרפק טניס אבל יותר בעייתי ולאחרונה נרשמתי לקורס ספורט ומאז אני סובלת מהמון כאבים במרפק והמצב נהייה גרוע אבל אני מתרשלת ולא פונה לרופא 7. יש לי בעיה באוטו שתמיד חסר מים במיכל כנראה מנזילה או מחמת סיבה אחרת שלא היה לי זמן לבדוק אותה אך מידי שבוע אני פותחת את המכסה ובודקת ובמידה וחסר מים, מוסיפה כי אני נוסעת המון מחוץ לחיפה. לא פניתי למוסך כי בעלה של דודה שלי ואחיו של חבר שלי הינם מוסכניקים ובניתי על שיבדקו לי את הבעיה עם המים במקום לשלם 250 ש"ח על בדיקה במוסך. 8. איפה שחניתי וקיבלתי את הדוח מלא אנשים חונים ובצורה קבועה ובדקתי בדיוק אחרי שראיתי את ההפתעה שמחכה לי על השמשה וגליתי שרק אני קיבלתי את הדוח 2 המכוניות שלפניי וכנראה חנו המון זמן לא קיבלו דוח אז צילמתי ותיעדתי את זה והיום אפילו נסעתי לאותו מקום וצילמתי איך ישנם מלא מכוניות שחונות על המדרכות שצבען אדום לבן משני צדדי הכביש ואפילו ראיתי את הפקח עובר שם ולא עושה דוח, היה לידי בעל מכולת באותו רחוב שראה את זה. אני פונה אליכם כדי להיוועץ איתכם מה לרשום בטופס של הבקשה לביטול הדוח ? איזו טענה הינה החזקה ביותר ועלולה להוות עילה לביטול הדוח.. ? תודה מראש דידוש

    • רצוי לציין שהדוח הינו על סך 500 ש"ח  לת
      דידוש | 17/03/2010 12:46

    • את בטוחה שאת סטודנטית?
      פיטוש | 17/03/2010 15:22

      שנה ג'?מה אכפת לנו מצבע הציפורן שלך... איכס...

    • שלמי שלמי
      אמנון | 17/03/2010 15:27

      שלמי את הדו"ח ותני גז.צבע המדרכה דהוי - אבל שמת אורות מהבהבים, אז ידעת שאסור לחנות שם.הציפורן שלך דוקרנית? אולי חודרנית וגם אם כן... לכי לרופא, אבל שלמי את הדו"ח.מרפק טניס? חמודה את מתפרקת, לכי לרופא.האוטו נוזל? מה יהיה? שום דבר לא מתפקד בסביבה שלך.רק לך נתנו דו"ח? אכלו לי, שתו לי, לקחו לי. יאללה נו כבר. די לבכות.דבר אחרון, בתור עו"ד לעתיד, תדעי שעו"ד אמור לייצג את החוק, נכון שזו גישה נאיבית מעט, אבל להמציא סיפורים ולשקר במצח נחושה, לא אתי ולא ראוי.

      • ואני עוד התאפקתי,,,,,,,  לת
        מיקו | 17/03/2010 15:31

      • רק אני קלטתי שהיא העלתה להנה את שיעורי הבית שלה???
        דור | 18/03/2010 09:18

        ככה בדיוק נראה קייס משפטי שעובדים עליו בכל המכללות "שקר כלשהו" שמלמדות משפטים..

        • זה בגלל שאתה כזה חד ומיוחד...  לת
          אמנון | 19/03/2010 14:32

          • אם חולים לא נוהגים?
            אפי דורל | 20/03/2010 19:57

            אני סובל מטחורים, פוליפים במעי הגס, אקזמה, הזעת יתר, מעי רגיז, דבר, שחין, ערוב, ושאר מכות שלא כתובות בתורה, אבל... אני חונה כחוק. הכתוב לעיל הינו בגדר הלצה בתחום הרפואה או המשפט. זה שהכותב הוא היפוכונדר זה לא אומר שהוא לא חולה.