הודעת צד ג'

  • הרכב על שמי והתאונה ע"י נוהג אחר
    חיים | 17/03/2010 12:20

    רכב שנמכר (יש זכרון דברים) ולא נעשה העברת בעלות רישמית, בינתיים הרכב עשה תאונה שטוענים שהנוהג בו אשם. כעת חברת הביטוח של צד ג' תובעת אותי על הנזק. האם ניתן לעשות משהו כדי להעביר את האחריות לנוהג בפועל?

    • הודעת צד ג'
      |עו"ד א.שור | 17/03/2010 14:53

      עליך להגיש כנגד הנהג בפועל הודעת צד ג' מדובר למעשה בתביעה שלך כלפיו בה נאמר שכל סכום שייפסק לתשלום הוא זה שישא בו

    • הסיפור שלך לא חדש
      דוד | 20/03/2010 14:07

      הרשויות שבעו מרורים מסיפורים זהים לשלך ןלפיכך הוראת החוק היא שאתה אחראי לרישום שינוי הבעלות. עד לשינוי הרישום, הבעלים הרשום אחראי באופן מלא ומוחלט לכל בעיה עם הרכב, כגון דו"ח תעבורה ואפילו חלילה תאונה. לא סתם ממליצים שתעביר בעלות לפני שאתה מוסר את הרכב שמכרת.