אין מה להפסיד

  • דוח חניה על מדרכה בתל אביב
    ברוך | 11/02/2010 17:42

    חניתי במקום שהמכונית הלבנה חונה(כפי שמצוין בתמונה). המקום משמש כמכון לבדיקת מכוניות, כך שבשעות היום חונות שם מכוניות רבות. אני חניתי שם בשעות בערב כאשר המקום שומם מאנשים, קיבלתי דוח חניה על מדרכה בסכום של 500 שקל, כלומר בשעות היום מותר להחנות ובשעות הערב אסור (לפי טענת העריה) ביקשתי שיבטלו את בדוח ודחו את בקשתי, אם כדאי לגשת למשפט ?

    • אין מה להפסיד
      |עו"ד נ.חקלאי | 11/02/2010 19:10

      נורא מרגיז. זה אכן יוצר רושם שניתן להחנות שם.... אם יש לך זמן שווה לנסות משפט. מהצילום גם נראה שהמדרכה נמוכה - באופן שנותן תחושה שניתן לעלות עליה - או שאני טועה?

      • נכון מאוד המדרכה נמוכה שם ולא צבע
        ברוך | 11/02/2010 22:38

        תודה על תשובתך, אומנן המדרכה נמוכה שם ומשמשת את הרכבים הנדרשים לבדיקה במכון במשך שעות היום. כך שמשונה שבשעות ביום מאשרים חניה ובשעות הערב רושמים דוחות.