לא תמיד...

  • אפשרות לעירעור על דו"ח חניה מצולם
    קובי אקשטיין | 10/02/2010 11:14

    שלום וברכה, אני מבין שטעות בפרטים שבדו"ח יכולה להוות עילה לביטולו. בבעלותי רכב מיצובישי מסחרי ובדו"ח נכתב רכב פרטי מסוג יונדאי. רציתי לשאול האם הדבר נכון גם כאשר בדו"ח מצוין מס' רכב נכון ושהרכב צולם...? בתודה, קובי

    • לא תמיד...
      ג'ימי מינאוי | 10/02/2010 17:43

      אם מדובר בטעות טכנית הרי הדבר ככלל לא יביא לביטול הדו"ח. אני סבור שטעות במס' הרישוי או בכלל בסוג הרכב יכולה לכאורה להבות עילה לביטול.