פגע ברח והתלונן

  • מה לעשות - הגשת תלונה נגדי
    אבישי | 27/12/2009 12:10

    שאלתי היא כזו:נהג רכב אחר גרם לתאונה, פגע בדלת הימנית, וברח מהזירה למרות שעצרתי בצד במטרה להחליף עמו פרטים.כנראה הוא רשם את מספר לוחית הרישוי (אני לא הספקתי) - ולמרבה ההפתעה, הוא זה שמגיש עכשיו תלונה במשטרה.כיצד אוכל להוכיח שהוא זה שגרם את התאונה והסתלק? האם עצם הפגיעה בדלת הימנית לא מוכיחה לבדה את טענתי?האם יש לו סיכוי לנצח, במצב כזה של "גרסה מול גרסה"?

    • פגע ברח והתלונן
      ~עו"ד שור אלעד | 27/12/2009 23:55

      עליך להגיש תלונה כנגדו. בסופו של דבר כאשר מדובר בגרסה מול גרסה נראה שיהיה קשה להגיש נגדך או נגדו כתב אישום. ברמה האזרחית בנושא הנזקים בינכם נראה שהסיכויים שלך טובים יותר. בהצלחה