ג'ימי מינאוי, עו"ד

  • שאלה תמימה
    שחר | 26/12/2009 16:27

    האם שליחת בקשה לעירייה לביטול קנס בגין חנייה במקום אסור על ידי עורך דין בתוספת תצהיר לאימות עובדות היא "חזקה" יותר ואכן מתייחסים אליה בצורה רצינית יותר? אשמח לתשובה כנה. שמעתי לפחות שלוש פעמים שזה עזר בביטול הקנס או בהפחתתו. תודה!

    • ג'ימי מינאוי, עו"ד
      ג'ימי מינאוי | 26/12/2009 19:59

      נתון להחלטתו של התובע המוסמך בעירייה. ייתכן והתצהיר עושה רושם יותר אמין. השאלה היא האם יש מקום לבטל את הדו"ח. ג'ימי מינאוי

      • לעורך דין מינאוי
        שאול אמרני, עו"ד | 27/12/2009 22:34

        ראשית מלוא הערכתי על שנרתמת לסייע לפונים בתחומים השונים ובכלל זה פורום דיני תעבורה כמו גם פורום פלילי. שנית - נהוג לציין בקטגוריה "כותרת" את תמצית תשובתך או את נושא השאלה. אין צורך לציין את שמך פעמיים. גם בכותרת וגם בשם המחבר. זו הצעתי לך. אינך חייב לקבלה. אך דומני שכך נהוג לעשות.

    • ?
      טומי | 31/12/2009 15:40

      /

      • -  לת