אם אתה מודע לעבירה אז למה לבצע אותה ?

  • דיבור בסלולרי
    אופיר | 25/12/2009 09:39

    ביום שני יש לי משפט לבקשתי, על כך ששוטר עצר אותי אחרי רמזור ורשם לי דוח על דיבור בסלולרי על קטנוע. אני טוען לכך שלא דיברתי בסלולרי (אני יכול להציג פרוט שיחות ולהוכיח), ורק החזקתי אותו שעמדתי ברמזור. השוטר רשם כי ראה אותי מקרב את הטלפון לקסדה לצורך דיבור. אני רוצה גם לציין במשפט שיש לי קסדה סגורה ושאני לא יכול לדבר עם קסדה סגורה. אני יודע שמספיק רק "להחזיק" את הטלפון כדי שזאת תהיה עבירה. שאלתי היא האם להודות במשפט ולטעון לאמת - רק החזקתי את הפאלפון ברמזור והשוטר לא אמר את כל האמת - לא דיברתי ולקוות לצמצום העונש, או לא להודות וללכת למשפט אל מול השוטר? אם לא אודה ואלך למשפט, האם אני מסתכן? קשה לי להודות על מה שלא קרה, זה פשוט לא נכון....

    • אם אתה מודע לעבירה אז למה לבצע אותה ?
      למה לחפש צרות ? אהה | 25/12/2009 11:35

      אתה יודע שהחזקת הנייד היא עבירה, כאשר אתה על קטנוע הסכנה גדולה יותר ..... תאר לך שהיה לך אור ירוק ...... מצב מסוכן ? נכון ? אז למה , למה לחפש צרות ? למה לא לעצור בצד ? ? ? ולא להסתכן ! קשה לייעץ לך כיצד להתנהג במשפט, אני מקווה שתלמד מכך להבא.