אין ספק שחנית בגלל שלא שמת לב ,אבל

  • השמת תמרור חניית נכה
    איריס | 23/12/2009 13:01

    אתמול קיבלתי בביאליק ברמת גן (קרוב לז'בוטינסקי) דוח בגין חניה במקום השמור לנכה. כמובן שחניתי שם כי לא ראיתי ולא שמתי לב לשלט. השלט היה תלוי על עמוד תאורה. והסימון על הכביד דהוי לגמרי. האם מותר לעירייה לתלות התמרור על עמוד תאורה ? כמדומני היתה החלטה שביטלה דוח כזה. בנוסף, האם יש הוראות ספציפיות בדבר תליית תמרורי נכה? חן חן מראש

    • אין ספק שחנית בגלל שלא שמת לב ,אבל
      מיקו | 23/12/2009 19:57

      מה זה קשור שהתמרור היה תלוי על עמוד תאורה ? אם לא ניתן היה לראות את התמרור בגלל שהוא הוסתר ע"י גורם מסויים ,או הוצב נמוך מדי ,גבוה מדי ,מסובב ( לא לכיוון הנסיעה ) תמרור דהוי ,אזי ניחא , אבל מה זה קשור אם בסוף העמוד שעליו מוצב התמרור יש מנורה? ( האמת , מאכזב לקבל כזה דו"ח כאשר לא שמים לב לתמרור ,,,, )

      • תוקה מיקו אבל...
        איריס | 23/12/2009 23:38

        אני הבנתי שיש כללים לתליית תמרורי נכה, ושבעיקרון זה אסור להציב תמרור על עמוד תאורה. זה מאוד מבלבל, והעובדה היא שלא ראיתי. והאמן לי שאני מאוד קפדנית מטבעי, גם בענייני חניות. האם ידוע לך היכן מתפרסמים הכללים לגבי הצבת תמרור. הבנתי שגם היה פס"ד שזיכה בגין הצבת תמרור נכה על עמוד תאורה. ועוד שאלה- אפשר לבקש המרה באזהרה מעירייה בגין הדוח מסוג זה ?