תשובה

  • שלילת רשיון
    יונה | 12/12/2009 15:08

    אני בשלילת רשיון כבר חמישה חודשים מתוך שמונה על שכרות הגעתי להסדר פשרה עם התביעה ברצוני לדעת אם יש אפשרות לבקש קיצור מבית משפט לקבלת הרישיון בחזרה לפני סיום השמונה חודשים אני מאוד זקוק לרישיון אני עצמאי בעל עסק וגם אני נקי לחלוטין מעברות תנועה

    • תשובה
      אורן המקורי | 12/12/2009 15:53

      לקצר לא אך אתה יכול הגיש בקשה לסיווג הפסילה כך שיותר לך לנהוג ברכב בימים ובשעות מסויימים. כמובן שצריך לנמק את בקשתך ולתמוך אותה במסמכים.

    • פשרה על פשרה ?
      גיא "אנשים באדום" | 12/12/2009 16:17

      כבר הגעת להסדר עם התביעה ........ ביהמ"ש לא יקבל את בקשתך. אם אתה רוצה את התערבות ביהמ"ש יש לבטל את ההסדר שהגעת אליו, ואז השופט עשוי לעזור לך ולהענות לבקשתך או ..... עלול להחמיר איתך. "נקי לחלוטין מעברות תנועה" ??? לא הבנתי, על "הניקיון" שכל נהג מתפאר בו לא ! מגיע פרס. אנו אמורים לנהוג כחוק, לא לבצע עבירות תנועה, ודאי שלא לסכן את האחרים (נהיגה בשכרות ....... אין סיכון גדול מזה).צר לי על ה ........ שלי אבל בשביל זה אני כאן. אני כאן כדי להגביר את המודעות לסכנות שבכביש ולחובה לשמירה על החוק בכדי להגיע בשלום הביתה. יונה, שתית לפני הנהיגה ? הרי זה היה מתוך מודעות לסכנה, ידעת שאתה תנהג אז למה להסתכן ? תעזוב את הדו"ח והשלילה, תאר לך מצב גרוע יותר - תאונה .... פצועים .... הרוגים .... אסון למשפחות..... למה ? למה אנו עשים זאת לעצמנו ? נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • נצל"ש: שמונה חודשים על שכרות
        אורי | 15/12/2009 13:11

        גיא,אני שומע יותר ויותר על עונשים על נהיגה בשיכרות אשר נמוכים מעונש המינימום הקבוע בחוק.האם יש לכם בעמותה מידע על אורך השלילה בהרשעות על נהיגה בשכרות?

        • ובא לציון גואל !
          גיא "אנשים באדום" | 15/12/2009 21:58

          האם אני קורא "בין השורות" שאתה מתקומם על העונשים הנמוכים הנקבעים ע"י השופטים ? ! צר לנו שהשופטים מקלים על עברייני התנועה ומאפשרים להם לחזור לכביש לאחר עונש קצר ולא משמעותי. לא ידוע לי על סטטיסטיקה של העונשים אולם יחד עם זאת אשמח מאוד אם תכתוב אלי את דעתך בנושא ואולי נוכל לשתף פעולה בנושא. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

    • רק חנינה
      ~עו"ד שור אלעד | 12/12/2009 21:51

      כעקרון במשפטים never say never למרות שאם תגיש בקשה לקיצור ואפילו לסווג הסיכויים שלך אפסיים אם בכלל. ברם, ישנה דרך והיא להגיש חנינה לנשיא, חנינה אינה משמעותה רק ביטול ההרשעה אלא גם הקלה בעונש, אגב, גם לכך לאור הנסיבות והעובדה כי בעוד זמן קצר הפסילה תסתיים כנראה שהסיכוי אפסי, בקיצור, תחזיק מעמד והכי חשוב אם שותים לא נוהגים בהצלחה

    • aa
      עו"ד אורון אילון | 17/12/2009 18:18

      aa