תמרורי חניה ,

  • קבלת דו"ח על חניה בכחול לבן ללא תו בשעות מותרות
    רעות | 02/12/2009 21:31

    שלום, החנתי את מכוניתי בת"א, כאשר בתחילת הרחוב שלט המורה כי החניה בין 15.00-19.00 הינה בתשלום. החניה התבצעה ב-13.00, כך שהבנתי שאין צורך בתשלום. קיבלתי בכל זאת דו"J חניה. לאחר ערעור , התקבלה תשובה מעיריית ת"א, כי אמנם קיים שלט בתחילת הרחוב אך הוא אינו תקף על חלק זה של הרחוב מאחר ובין הקטעים של הכחול-לבן קיים קטע של אדום לבן. ולכן הקטע של האדום-לבן מבטל את התוקף של התמרור להמשך הרחוב. האם כך הוא הדבר? איך אמורים לדעת זאת? הרי אם כל אדום לבן מבטל את התוקף אזי כל כניסה לחניה פרטית/מעבר חציה מבטל את תוקף הדו"ח, לא? אודה לעזרתכם.

    • תמרורי חניה ,
      מיקו | 02/12/2009 21:37

      צומת מבטל תמרור, איסור חניה ( צומת ,ולא כניסה לחצר ,חניה וכד,,,) כמובן ,שגם תמרור ביטול מבטל.

      • לא מדובר בצומת, אלא בקטע בו צבע המדרכה אדום - לבן
        רעות | 02/12/2009 23:47

        ואין שום תמרור אחר. לטענתם בקטע בו חניתי בחניה כחול-לבן החוקים הם החוקים ה"רגילים" של 9.00-19.00 מאחר וזה נמצא לאחר קטע של אדום -לבן המבטל את השלט בתחילת הרחוב. לא הבנתי את תגובתך לגבי איסור חניה... אודה להסבר נוסף. תודה

        • לרעות .
          מיקו | 03/12/2009 08:51

          במה בדיוק מאשמים אותך ?.

          • דוח על חניה ללא כרטיס
            רעות | 03/12/2009 12:19

            חניתי בשעה 13.00 , כאשר השלט בתחילת הרחוב ( בסמוך אליו קטע של כחול-לבן) מתיחס לחניה בתשלום בין השעות 15.00-19.00 . ,לאחר הקטע הראשוני יש מקטע של אדום לבן ואני חניתי אחריו (בכחול לבן). לטענתם, הקטע של האדום-לבן הוא מבטל את השלט בתחילת , ובחלק זה של הרחוב, אני אמורה להבין (כי אין שילוט נוסף) שהחניה היא רגילה באמצעות כרטיס חניה בין השעות 9.00-19.00 בערב.

            • לדעתי זוהי המצאה של העירייה ,
              מיקו | 03/12/2009 20:24

              א. בתקנות התעבורה נאמר כי אבן שפה צבועה בכחול לבן ,חניה לפי ההסדר של הרשות המקומית ( לא חייב להיות בתשלום )אז איך אנחנו יודעים שהחניה בתשלום ? חייב להיות תמרור ,שלט שמציין זאת . ב . לפי מיטב ידעתי אדום לבן לא מבטל תמרור, אלא מה , אם העירייה טוענת שאדום לבן מבטל תמרור ,אזי התמרור מבוטל ( לשיטת העירייה ) ואז בחלק השני של הכחול לבן אין תמרור ואפשר לחנות בחינם. בקיצור העירייה "יורה " לכל הכיוונים ,,,,

              • תודה רבה  לת
                רעות | 04/12/2009 14:09