גם למילה של "אזרח מן השורה" יש משקל

  • קיבלתי
    גיורא | 30/11/2009 13:16

    השוטר נסע ברכב אזרחי בנתיב השמאלי לאט ולא עבר לנתיב הימיני למרות שאותתי וצפרתי לו, לבסוף הואיל בטובו לחזור לנתיב הימני וכשהתחלתי לעקוף אותו הוא הגביר מהירות ולא איפשר לי את העקיפה. סוף דבר הוא שסיימתי את העקיפה ובפניה ימינה אותתי ופניתי, הוא נכנס לנתיב היחידי של הפניה, נצמד אלי מצד שמאל ונתן לי דוח על הפרעה לתנועה. כשהוא היה זה שהפריע לתנועה מלכתחילה. שלחתי מכתבים בדואר רשום ליחידה לתלונות הציבור וכן ליחידת התנועה בה הוא משרת ולא קיבלתי שום תגובה עד היום. עברו חודשיים מאז. שאלתי היא : האם יש מקום ללכת למשפט למרות שזאת מילה של שוטר כנגד מילה של אזרח מן השורה?

    • גם למילה של "אזרח מן השורה" יש משקל
      גיא "אנשים באדום" | 30/11/2009 23:19

      קשה לייעץ במקרה כזה באופן וירטואלי. אני מוכן בהחלט לסייע לך, אם תשלח לי מייל ופרטים ליצירת קשר איתך. לגבי הדוח שנרשם לך : א. מדבריך ניתן להבין כי השוטר ניסה "להתנקם" בך על נסיונות האכיפה ביניכם. ב. לשאלה לגבי הדוח עצמו, תלוי מה נסיבות המקרה כפי שהוא כתב וכו'. לגבי "מילה מול מילה, תלוי כיצד מוצגים הדברים, אם נראים אמינים והאם האזרח מנסה "לעבוד" על השופט או שהוא מציג מקרה בו באמת הוא צודק. אתה מוזמן ליצור איתי קשר. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com