תיקון

  • דו"ח על מהירות מופרזת- זימון למשפט
    דנה | 23/11/2009 10:42

    שלום, ניידת משטרה עצרה אותי בכביש 2 ע"י ממא"ל BEE III IL על מהירות של 13ע קמ"ש (אחרי הורדה של 5 כלומר 13בפועל 139) ברשותי רשיון כבר 5 שנים, ללא שום עברת תנועה קודמת. מה עליי לעשות? מה העונשים הצפויים במשפט? האם מומלץ לשכור עו"ד? אם לא שוכרים עו"ד איך מומלץ לפעול? אודה לתשובתכם המהירה, תודה רבה

    • תיקון
      דנה | 23/11/2009 10:44

      הכתב התפקשש לי נתפסתי על 134 קמ"ש (לראשונה היה 139 ואז הפחיתו 5) תודה

      • תשובה
        אורן המקורי | 23/11/2009 15:42

        קשה לנבא מהו העונש הצפוי אך עברך התעבורתי יעמוד לזכותך. להתייעץ עם עו"ד אף פעם לא עולה כסף (יעוץ ראשוני). כל שילוב מבין השילובים הבאים (של עונש) הוא אפשרי: פסילה בפועל ו/או פסילה ע"ת ו/או קנס. אם לא שוכרים עו"ד ניתן לדבר עם התובעת לפני המשפט במטרה להגיע לעסקת טיעון.