לא ניתן

  • האם ניתן להגיש עירור אחרי תשלום הקנס?
    נהג זהיר | 23/11/2009 09:01

    במהלך משפט על מהירות מופרזת הסכמתי לעיסקת טיוען ושילמתי קנס.יום אחרי התברר שלתביעה קיימת בעיה להוכיח מהירות נסיעה מותרת 50 ו לא 70 בכביש זה כי צומת המבטל תמרור בעיתי להבחנה .לכן אני מתחרט על העיסקה ורוצה להפוך גלגל אחורה.האם זה אפשרי על ידי עירור ? מה המחיר ללא יצוג  עו"ד ?

    • לא ניתן
      אורן המקורי | 23/11/2009 15:43

      אם הודית ונגזר עונשך לא ניתן להפוך את הגלגל. לא כפו עליך את העסקה.

    • ניתן לבקש לחזור מההודאה
      עו"ד אילון אורון | 24/11/2009 13:47

      ואם הבקשה תדחה לערער על כך. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

      • איך מגישים הודעה זאת ?דרך מזכירות בית המשפט ?  לת
        נהג זהיר | 25/11/2009 11:30