תשובה

  • המרת דוח בהזהרה
    ענת קירשנבוים | 21/11/2009 18:07

    נתפסתי מדברת בנייד במכונית בלי דיבורית השוטר אמר שאם אין לי עברות תנועה בשנתיים האחרונות יתן רק הזהרה אך המסוף לא עבד ואחרי חצי שעה של המתנה נתן דוח ואמר שאפנה על-מנת שיבטלו. פניתי ולא ביטלו כי לפני 3 שנים הייתה לי הזהרה כהולכת רגל, לא כנהגת. כנהגת לא הייתה לי כל עברה או הזהרה ב-30 שנות נהיגתי. האם לערער בבימ"ש? האם יש סיכוי להמיר את הדוח להזהרה.

    • תשובה
      אורן המקורי | 21/11/2009 22:05

      ערעור לא יעזור. מדובר בהחלטה פנימית של המשטרה והיא לא מחוייבת להמיר באזהרה דו"ח. בית המשפט לא מתערב בנושא זה.

    • אזהרה
      עו"ד אילון אורון | 24/11/2009 13:57

      תוכלי לפנות שוב בבקשה, למניעת הפליה, שהרי ההנחיות הן כי ככלל יומר דוח אם שנתיים נקיות ולא שלוש. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום