מצבך טוב,

  • שאלה בנוגע לדו"ח
    גיא | 18/11/2009 02:54

    נעצרתי על ידי שוטר שטען ששוטר אחר שנמצא בצומת כ200 מטר ממנו ראה אותי אוחז בפלאפון מואר ביד ימין באוזן ימין ולכן עליו לרשום לי דו"ח. הודעתי לשוטר שלא אחזתי את הטלפון באוזני ושהפלאפון שלי אינו מואר בזמן השימוש וכך נכתב בדו"ח. כמו כן, בדו"ח כתוב שהשוטר פלוני הודיע במכשיר הקשר לעצור רכב מספר 489 ולכן עצרו אותו. בדו"ח לא נכתב שהשוטר פלוני הודיע על סוג או צבע הרכב או המספר המלא שאלתי היא האם אפשר להתבסס במשפט על כך שאני יכול להוכיח שהפלאפון אינו מואר בזמן שיחה כמו כן ברצוני לטעון שזה יכול היה להיות רכב אחר מכיוון שהשוטר שעצר אותי לא הוא שראה אותי מבצע עבירה ולא נמסרו לו פרטי הרכב המדויקים. תודה רבה

    • מצבך טוב,
      מיקו | 18/11/2009 12:09

      אפשר " לתקוף " את הדו"ח מהרבה כיוונים .

    • עדות מול עדות
      עו"ד אילון אורון | 18/11/2009 14:26

      בעקרון עדות השוטר שראה את העבירה, בד"כ עדיפה בעיני בית המשפט. יתכן שהשופט יאמין לך כי הטלפון אינו מאיר, וקיים סיכוי לזיכוי. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

      • שאלה
        גיא | 18/11/2009 21:12

        ובנוגע לכך שפרטי הרכב שנמסרו בקשר אינם מלאים.? בדו"ח נכתב שהם נתבקשו לעצור רכב עם הספרות 459 ולא את המספר המלא או את סוג הרכב. הרי יכול להיות שהשוטר ראה מישהו שדיבר בפלא' ויש לנו את אותם 3 ספרות אמצעיות. ניתן להסתפק ב3 ספרות ?

        • זה אחת הסיבות, שמצב שלך טוב
          מיקו | 18/11/2009 22:03

          השאלה איך אתה תוכל להיתמודד עם זה בבית המשפט,