הורדת נהג מסוכן

  • נהג משאית שיכור
    אאאא | 17/11/2009 17:05

    נהג סמיטריילר נעצר עי שוטר תנועה כי ביצע עבירה אותו שוטר חיפש או בדק את הנהג והריח כנראה שהוא שיכור כשהשוטר התקרב הוא גילה "בקבינה" של אותו נהג גם בקבוק בירה פתוח, בכל מקרה אותו נהג נתפס שיכור עפ מבחן נשיפה ונלקח לתחנה הקרובה. אכן בבכי תמרורים של אותו נהג רשיונו נשלל לחודש והוחרמה המשאית אך לאחר מכן (כנראה בעזרת הרבה כסף) אותו נהג עובד לפרנסתו כרגיל....ונראה לי שגם ממשיך לשתות כרגיל...המשפט אמור להיות בינואר 2010. שאלותיי: אז מה אם זו פרנסתו? הוא יכל להרוג מלא אנשים עם המשאית שלו...איזה עונש הוא יכול לקבל עי בית המשפט? הרי זו פרנסתו...ידוע לי שיש לאותו אדם עבירות ישנות שכבר נשלל לחודש ימים על מהירות מופרזת עם רכב פרטי. אני לא מבינה איך אדם כזה ובעיני "רוצח פוטנציאלי" עולה חזרה לכביש? ולדעתי כל המערכת מקילה אתו ראש, עד עכשו אותו נהג הבין ומבין שהכסף משלם ומסדר לו הכל...אז למה שיפסיק לשתות ולנהוג? (לא חסר לו כסף כך שהקנסות לא בדיוק מכאיבים לו בכיס- גם לא הבושה לדעתי) זה רק מקרה 1 חמור ביותר בעיני אז למה אף 1 לא עושה כלום בנידון? כמו שלא ינהג יותר מעולם!! ועוד נהג משאית סמיטריילר...עד שיקרה משהו חמור יותר ואז יחטטו בהיסטוריה שלו ויאמרו אה כן היו לו המון עבירות...וזה כבר יהיה מאוחר מדי...

    • הורדת נהג מסוכן
      עו"ד אילון אורון | 18/11/2009 14:28

      לתביעה יש אפשרות לבקש מביהמ"ש את פסילתו עד תום הלליכים של הנהג. בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום

    • "למה לא מורידים אותו ?! כי אנחנו אימפוטנטים !
      גיא "אנשים באדום" | 18/11/2009 22:56

      אין ספק, את צודקת במיליון % ! כל הכבוד לך ! הלואי וירבו כמותך ! לצערי כמעט ולא ניתן למצוא אנשים בעלי מודעות לנושא.מתוך נסיון של פעילות בתחום המודעות לנושא "מתעוררת" רק לאחר האסון. עד אז רובנו מזלזלים בדברים וכולם מתייחסים לעבירות תנועה כלאחר יד ובביטול. אף אחד לא מתייחס לעבירות תנועה כפי שמתייחסים לעבירות פליליות, עבירת תנועה זה כלום, זה לא רציני, אומרים האזרחים. אני פעיל בתחום הבטיחות מזה מספר שנים וכותב כאן בקביעות, ולאחרונה רואיינתי לאתר הפורומים לפי הכתובת : http://www.lawforums.co.il/objDoc.asp?PID=52184&OID=174811&DivID=1#topArt אשמח מאוד מאוד להכיר אותך, לדבר, להיפגש, לשתף פעולה ולצרף אותך לפעילות למען קידום הבטיחות בכבישים.מצפה לתגובתך ! נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com

      • לא ענתה לך! אבל לי יש מה להגיד בנדון!
        א.א. | 22/11/2009 00:59

        אני כנהגת מונית הנמצאת שעות על הכביש, מן הסתם רואה ושומעת הרבה. ויש דברים שמוציאים אותי מדעתי . למשל כשנעצר נהג עיי שוטר משום שביצע עבירה הנהג מבקש סליחה לרגע שולף את מכשיר הפלאפון שלו מחייג לאיזה מקושר שלו מעביר את הטלפון לשוטר ואופס אין דוח. ראיתי במו עניי וגם שמעתי סיפורים מהסוג הזה. יום אחד באחת הישיבות עם נהגים סיפר לנו אחד הנהגים (שכבר אינו בין החיים) איך הוא פתר את נושא הדוחות על מהירויות. "כשאתה לא יכול עליהם תצטרף אליהם" כך הוא אמר! הוא הצטרף למתנדבים היה מרביץ מהירויות חופשי וכשהיה נתפס היו מחייכים אליו עושים לו "נו נו נו " עם האצבע ומשחררים. אני לא חושבת שנעשה מספיק בשביל הבטיחות , אני בטוחה שנעשה יותר בשביל הקנסות. שיהיה שבוע טוב.

        • מושחתים יש בכל מקום / מקצוע / תפקיד / רמה
          גיא "אנשים באדום" | 22/11/2009 21:46

          אני מגנה בכל פה ובאופן הנחרץ ביותר התנהגויות כאלה ! פשוט בושה ! כאשר אני וחבריי במשמרת, אנו לא חושבים על כך ולא מדברים עם אף אחד אלא רושמים את הדוח באופן מקצועי ואמין לחלוטין. לגבי הנהג מונית שהצטרף למשטרה, ולנסיעותיו המהירות - למזלי אין לי חברים כאלה, ואני מקווה שבמשמרת לא אתקל בחברים / קרובים וכד'. אני מבקש להסב את תשומת הלב שאנשים מן הסוג הנ"ל יש בכל מגזר ובכל תחום - אנו שומעים על כך בחדשות, מידי יום אפשר לשמוע ולקרוא על אנשים גם ברמות הבכירות, אשר היינו מעדיפים שלא יתנהגו כך.

    • ציפיתי לתגובתך, מה קורה ???
      גיא "אנשים באדום" | 21/11/2009 12:10

      אחרי המייל הקשה ומלא טענות חשבתי שתפני אלי כדי לקדם את הנושא אני עדיין אשמח לשתף פעולה. נהג באחריות ! המשפחה מחכה לך בבית ! גיא הלוי, פעיל להגברת המודעות לסכנות שבכביש ומתנדב במשטרה, מייל : guyhalevy@gmail.com