אכן בעיה רצינית!

  • דוחו"ת מהירות מהולנד - שממשיכים להגיע ולהגיע
    מיכה | 13/11/2009 18:36

    שלום. אני די מיואש. לאחר שהות של שבועיים באוגוסט בהולנד, הדוחו"ת למרבה המבוכה, לא מפסיקים להגיע.. בהתחלה הגיעו 2 דוחות אותם שלמתי מיידית בהעברה בנקאית (יקרה) דרך דואר ישראל בירושלים. 2 נוספים הגיעו לאחר כחודש; גם הם שולמו, הפעם נשלחו הכסף והדוחות לחבר בהולנד שביצע את פעולת התשלום וזאת ע"מ להימנע מהעמלה היקרה בארץ. לאחר מכן הגיעו עוד 3! מה יהיה הסוף? אני לא מתכוון להמשיך לשלם! מדובר במאות יורו עבור חריגה של מס' קמ"ש בודדים. יש גבול! לשאלותיי: האם יש אפשרות עתידית להגביל אותי באיזה שהוא אופן בביקורי העתידיים באירופה (לאו דווקא בהולנד)? האם יש להם אפשרות "לרדוף" אותי כאן בארץ? מכתב רשום לשגרירות הולנד כאן בארץ לא הניב אפילו תגובה. בקיצור: אני לא אשלם. מה יקרה לי? תודה מראש עבור כל תגובה! מיכה.

    • אכן בעיה רצינית!
      מורן | 18/11/2009 00:48

      מדיניות האכיפה בהולנד פשוט מטורפת,. הקיץ רבים מחברי היו בהולנד וכלם בלי יוצא מן הכלל שילמו, אפילו על 4 ק"מ בלבד. נראה לי שהם אוכפים מהק"מ הראשון ויש להם מצלמות יותר מבתי שימוש. גם אני שילמתי כמו ילדה טובה כ- 100 יורו עבור 2 במחיר 2. לשאלתך, לפי כמות הדוחות, כנראה ששמת ז.. על המהירות שם. יש לך שתי ברירות, או לשלםכמו ילד טוב, ואני לא יודעת בכמה דובר או לקחת את הסיכון שבפעם הבאה שתבוא, יחכו לך. בנוסף, בגלל שיתוף הפעולה בשוק האירוםאע, אתה לא יודע, אם לא יחכו לך גם במדינות אחרות באירופה שתבקר וכמה זה יעלה לך שם. מציעה שתעשה את השיקול שלך מה שווה לך. אם זה עוזר לך תסתכל על הקנסות כחלק מעלות הטיוטל. צר לי שאין ליב בשורות טובות בשבילך.